25. Abril 2024

UN TIR LLIURE DEIXA EL CBT SENSE PREMI UNA JORNADA MÉS

El Club Bàsquet Tarragona cau per la mínima al Serrallo (85-86) davant el Eras León i es complica la permanència

Dolorosa derrota la que va patir aquest passat dissabte el CBT al Pavelló del Serrallo contra el Agustinos Eras León. Els blaus van dominar en el marcador durant gairebé tot el partit, però un tir lliure a dos segons pel final ha donat la victòria al León, deixant als blaus molt tocats.

CBT LeónDesprés d’un inici igualat, era el CBT qui aconseguia dominar els primers compassos del partit. Des de la línia de tres, amb sis tirs gairebé consecutius de Dani Martínez, Chuso i Salim, els blaus aconseguien la primera diferència del partit (22-14). Abans del final del primer quart, els visitants aconseguien retallar, per deixar el marcador en 23-19.

Léon començava endollat el segon quart, i aconseguia igualar el marcador. Berni Álvarez es veia obligat a demanar temps mort per reordenar l’equip, cosa que li sortia bé, ja que els tarragonins recuperaven el marge a l’equador del segon quart (37-32). De nou, els visitants aprofitaven els darrers minuts del quart per apropar-se al marcador, però Salim tornava a portar la calma al Serrallo, i el CBT marxava al descans amb un 47-41.

Menys de dos minuts va necessitar León per tornar a igualar el matx. El CBT no començava bé el tercer període i necessitava gairebé tres minuts per anotar la primera cistella. A partir d’aquí va anar recuperant sensacions i tornava a fer-se amo del partit. Tot i patir per conservar la renda de punts, el tercer quart finalitzava amb 62-57.

Els darrers deu minuts començaven bé pels cebetistes, amb un 2+1 de Ferran Torres, per mantenir la diferència en els 4 punts. Dos triples de Dani Martínez a l’equador del quart deixava la diferència en +6 pels tarragonins (75-69). Però el León aconseguiria igualar el partit un altre cop. Els darrers minuts van ser d’infart, amb els dos equips alternant-se el domini del marcador. El desenllaç va ser molt cruel per al CBT. Un tir lliure quan falten dos segons pel final del partit va posar el 85-86, que suposava una nova derrota del CBT davant la seva afició.

Aquesta derrota deixa al CBT amb 8 victòries i 19 derrotes, instal·lat en la tretzena posició. Els darrers tres partits seran vitals de cara a les aspiracions dels tarragonins per seguir en la LEB Plata.