Tarragona viurà unes jornades gastronòmiques amb el seu arròs mariner com a protagonista. Aquestes, organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, amb el suport del Port de Tarragona, es duran a terme del 16 d’abril fins al 2 de maig, i pretenen arribar allà on les restriccions no permeten viatjar. I és que Correus enviarà gratuïtament una postal de l’establiment on s’hagi menjat un dels menús de les jornades. La idea és apropar la nostra gastronomia a qualsevol familiar o conegut llunyà, que no pugui compartir la taula a causa de la pandèmia.
Els establiments participants han elaborat menús tradicionals o innovadors amb arròs Bayo del Delta de l’Ebre i maridats amb vins del celler Clos Montblanc, Denominació d’Origen Conca de Barberà, ambdós patrocinadors oficials de l’Arròs Mariner de Tarragona, conjuntament amb Coca-Cola. Els menús gastronòmics dels establiments participants tenen un preu que va des dels 15 euros i fins als 50 euros i consten d’un entrant o primer plat, un plat principal, postres, aigua, pa i vi inclòs.
Els restaurants participants són: El Llagut, Fòrum Tarragona, Sol-Ric, Les Fonts de Can Sala, Brisa Tamarit Resort, l’Arroceria, Kraken Tarragona, La Morada, Mas Roselló, Hotel Tarraco Park, Arlemar, Palau del Baró, Cocula, Alta Taberna Sol-Ric, Casa Balcells, El Paseo, Nàutic Tarragona, La Sardineta, Octopussy, Ca l’Eulàlia, Barhaus, De Vins, Martinet, La Cucafera, Les Granotes.
PUBLICITAT