19. Abril 2024

EL SOMNI DEL NÀSTIC S’ALLARGA … A L’EMPATAR AMB L’ALABÈS

Unes 13 mil persones han acudit al Nou Estadi per assistir-hi en directe el que tothom esperava que fos el culminar d’un esforç de molts mesos: l’ascens a  Primera
nastic_ala3

La primera part del partit va ser d’infart. Els jugadors de Vicente Moreno han controlat més i millor la pilota i han generat moments de nervis a portaria de l’Alabès. Però tot i així no ha estat capaç d’estrenar el marcador fins al minut 65. El Nàstic, tot i el seu esforç i un públic entregat, no va poder vèncer l’Alabès al Nou Estadi (1-1) i acaba una gran campanya en la tercera posició que li permet disposar del factor camp a favor seu en les eliminatòries de promoció d’ascens que s’iniciaran el dimecres que ve contra l’Osasuna.nastic_ala4

Molina, per part dels tarragonins, i Barreiro, per l’Alabès, golejadors d’un partit que sempre va tenir un ull posat en el partit que disputaven el Mirandés davant el Leganés a Anduva. La victòria madrilenya a Miranda deixava al Nàstic, tot i guanyar, sense l’ascens directe. En dues ocasions el camp ha tremolat de l’eufòria de l’afició, que seguia a través dels mitjans de comunicació el que succeïa a Miranda d’Ebre.

El tarragoni Xavi Molina va avisar després d’un servei de córner botat per Tejera però va ser Aníbal, al minut 10, qui va disposar de la més clara rematant al pal una exquisida triangulació entre Lobato, Emaná i ell.nastic_ala1

Grans dosis de futbol les del Gimnàstic de Tarragona davant un Alabès, superant en totes les seves línies, que només gràcies a les excel·lents intervencions del seu porter, Torres, aguantava el mateix resultat que a l’inici de la trobada, 0-0.

Perdonar els grana ocasions clamoroses i el ritme va anar disminuint per alleujament dels visitants que es van anar assentant en el terreny de joc sense intimidar tot just la porteria de Manolo Reina, que no va intervenir en els primers 45 minuts.

La represa va ser calcada a l’inici del primer temps amb un Nàstic que va pressionar per avançar-se al marcador però sense la fortuna necessària per aconseguir l’objectiu.nastic_alav2

El gol d’Insúa per al Leganés, 0-1 a Anduva, va emmudir momentàniament l’estadi, que va reaccionar d’hora per seguir donant suport als de Vicente Moreno en la lluita incessant per ascendir de manera directa.

Molina, al 65′, avançava el Nàstic després d’un servei de córner tancat de Tejera minuts després que Torres, porter de l’Alabès, realitzés dues actuacions magistrals salvant als visitants de dues rematades a boca de canó de Marc i Naranjo.

Contemporitzar el Gimnàstic, un cop que la trobada es va posar de cara, esperant un regal en forma de gol per part del Mirandés, que se’ls obsequiarà amb l’ascens directe.

De tant esperar el gol en camp aliè, el Nàstic va rebre l’empat de les botes de Barreiro, que va aconseguir rematar un córner per a desesperació dels jugadors locals. La promoció d’ascens, nou objectiu del conjunt tarragoní que va rebre, en finalitzar la trobada, una tancada ovació del seu públic.