29. Març 2024

SETENA DERROTA CONSECUTIVA DEL CBT

Els homes de Berni Álvarez cauen contra l’Àvila (61-71) després d’anotar només 18 punts en els darrers dos quarts

El Club Bàsquet Tarragona ha encaixat una dolorosa derrota al Pavelló del Serrallo  després de controlar el partit durant els dos primers quarts. Berni Álvarez, que ha sabut llegir el partit durant la primera meitat, s’ha vist desbordat en els dos darrers quarts, anotant només 18 punts fins a la botzina final.

CBT avilaEls blaus encetaven el partit molt seriosos sobre el parquet del Serrallo, i ràpidament portaven la diferència als nou punts (11-2). Els avilesos reacionaven i es posaven a tres punts dels tarragonins a falta de 3 minuts (13-10), però el CBT va seguir la seva dinàmica fins el final del quart (20-10).

Durant el segon quart el CBT continuava amb el seu bon joc al segon quart, i gràcies a Dani Marínez i Ferran Torres van portar la diferència fins a una màxima de quinze punts (36-21). L’Àvila va intentar retallar la distància amugmentant l’agressivitat. Els dos equips marxaven al descans amb un marcador de 43-32.

A la represa la dinàmica de tots dos equips feia un gir. Especialment la dels cebetistes, que no aconseguien fer la primera cistella fins els darrers cinc minuts del quart. L’Àvila, poc a poc, anava retallant la diferència, i un triple sobre la botzina posava l’empat a 48 al marcador.

En el darrer quart, motivats per la remontada, els castellans s’avançaven per primera vegada amb un parcial de 0-7. Ferran Torres apropava als tarragonins a dos punts a falta de tres minuts pel final (53-55). Però els visitants han sabut gestionar millor els darrers minuts, decantant la balança i deixant el marcador en 61-71.

Amb aquesta derrota, la setena seguida, el CBT queda en penúltima posició amb només cinc victòries, en zona de descens a la Lliga EBA.