25. Abril 2024

EL SANT PERE I SANT PAU GUANYA EL PRIMER DERBI DE LA TEMPORADA

El futbol no és només la Primera i la Segona Divisió. Més abaix, en les categories regionals, equips de barri o de petits pobles juguen cada setmana, amb l’objectiu d’aconseguir els 3 punts per acabar la temporada el més amunt possible. A Tarragona, a més del Nàstic, 9 equips juguen cada cap de setmana als seus respectius camps. Des d’avui fins que acabi la temporada, jornada rere jornada, us portarem els resultats dels altres equips tarragonins de la Tercera i Quarta Catalana.

En el grup dos d’aquesta Tercera Catalana, com avançàvem a l’inici, l’Escola de Futbol Sant Pere i Sant Pau s’ha imposat en el primer derbi tarragoní de la temporada, en imposar-se a l’Icomar. Alejandro Cadavid va avançar a l’Icomar al minut 34, però els del nord de Tarragona van remuntar a la segona meitat, amb 3 gols de David Noguera, Víctor Gallego i Rafael Núñez, posant l’1 a 3 definitiu.
En la resta de partits d’aquest grup dos, el Camp Clar va vèncer a casa a La Selva del Camp. Els de Ponent es van posar 2-0 abans del descans gràcies als gols de Mauricio Huelmo i Juan Messeguer, però els del Baix Camp van empatar a l’inici de la segona part. Finalment, dos gols més dels verds a la recta final va donar la victòria als tarragonins per 4 a 2.
També va guanyar la Cultural Bonavista, per 1 a 0 a l’Sporting Granada de Reus, amb gol de Marcos Torrente. A l’igual que el Ràcing Bonavista, que va imposar-se al camp del Porrera per 0-2, gràcies a les dianes de Jordi Rubio i Hebert Madrigal.

I pel que fa a l’altre grup de la Tercera Catalana on tenim representants tarragonins, el tercer, ens trobem amb bones i males notícies. La bona la protagonitza el Torreforta, que encadena la segona victòria consecutiva després de guanyar a l’Atlètic Valls per 0 a 1, amb gol de Sergio Díaz.
La part negativa la dona el Sant Salvador, únic equip, a banda del derbi, que cau derrotat aquesta jornada. No va poder superar la visita a Alcover, on va caure per 2 a 0.