L’Ajuntament de Salou, en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria (AEH), recupera les jornades gastronòmiques de l’arròs. Aquestes es duran a terme del 29 d’abril fins al 16 de maig amb l’objectiu d’ajudar als sectors de la restauració i el turisme. En aquest sentit, 18 establiments salouencs oferiran plats elaborats amb arròs Bayo acompanyats de corpinnat Torelló, ambdós patrocinadors de la iniciativa.
L’acte de presentació de les jornades ha comptat amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados, qui ha volgut posar l’èmfasi en la col·laboració entre el sector privat i les institucions públiques. En aquest sentit, Granados ha mostrat el seu desig perquè la restauració pugui servir sopars a taula aviat. “Demanem al Procicat que comenci a alliberar les restriccions (…), la restauració no és un focus de contagi”, apuntava el batlle.
La presentació, duta a terme aquest matí, també ha comptat amb el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez; el president de l’AEH de Salou, Josep Moreno; el director i propietari de Torelló Vinicultors, Paco de la Rosa; i un representant de la companyia Bayo, Fortu Simó.
VÍDEOS