Reus inverteix 95 mil euros en La Vitxeta i en el Parc Àngel Guimerà

Visita de l’alcalde a La Vitxeta

L’alcalde, Carles Pellicer, i la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, han presentat aquest dimarts a la comunitat educativa de l’Escola La Vitxeta i a diversos veïns del carrer d’Àngel Guimerà els projectes definitius de millora d’aquests espais que s’han redactat a partir de la seva elecció i concreció materialitzada gràcies al procés de Pressupostos participatius 2018.

En concret s’ha presentat a l’Escola La Vitxeta el projecte per a la reestructuració de l’espai públic i viari de l’accés a la urbanització Sant Joan i a aquest centre educatiu. A la trobada hi ha participat representants de l’equip directiu i docent de l’escola, així com de l’associació de mares i pares, a més de la persona que va signar la proposta perquè es millori la mobilitat i els espais d’accés al centre. L’alcalde, la regidora i membres dels serveis municipals d’Arquitectura han explicat la proposta final que, tal i com s’ha acordat amb la comunitat educativa de La Vitxeta, es començarà a executar un cop s’acabi el curs escolar perquè l’afectació sigui mínima en el funcionament ordinari de l’escola.

La proposta inclou dues actuacions: d’una banda descongestionar la zona d’aparcament actual i, de l’altra, arranjar i ampliar la zona d’entrada a l’Escola La Vitxeta.

El projecte concreta les obres d’urbanització i reordenació de l’espai viari d’accés a l’escola La Vitxeta per millorar la funcionalitat, la seguretat i el confort dels usuaris, especialment de la mainada en hores d’entrada i sortida de l’escola. El cost aproximat d’aquest projecte és de 49.000 euros.

Presentació del Parc Àngel Guimerà

Millora del parc públic Àngel Guimerà
Aquest dimarts, l’alcalde i la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència també han fet una reunió al parc d’Àngel Guimerà amb diversos veïns que han participat en la gènesi i definició de la proposta de millora d’aquest espai públic, ubicat al carrer del mateix nom.

El projecte intenta donar solució a tres demandes realitzades pel veïnat de la zona a través d’un procés participatiu: el tancat i millora de la zona de jocs infantils, a partir d’un paviment tou a prova de caigudes; la millora i ampliació del tancat de la parcel·la, incloent la col·locació de dues portes corredisses, per tal de tancar el parc a les nits; i l’eliminació de zones opaques o de poca visibilitat, incloent vegetació i murs, per tal d’assegurar uns nivells de seguretat òptims. També es crearà un espai d’higiene per a gossos.

El cost aproximat d’aquest projecte és de 45.000 euros. Es preveu que els treballs puguin començar durant les pròximes setmanes.

 

PUBLICITAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
free online course