RECEPTES AMB CARABASSA. UN TALLER DE L’ESPIGA D’OR

Crema_Carabassa
Crema de carabassa

Pels amants de la cuina, demà, a les 18 hores, la cuina de l’Espai Jove Kesse obrirà els seus fogons per oferir un taller de cuina creativa.

El taller en qüestió treballarà amb la carabassa. Un fruit que durant la tardor veiem per tot arreu però que, moltes vegades, no sabem que fer-ne.

Cocs, pastissos, xips, purés i cremes són algunes de les receptes que demà oferirà l’Espiga d’Or, entitat tarragonina que pretén mostrar els camins per una vida saludable i equilibrada mitjançant l’alimentació.

Participants
Tots els que vulguin participar han de fer una reserva d’inscripció al lloc web de Tarragona Jove o bé, presencialment, a l’Espai Jove Kesse o a l’Oficina Jove del Tarragonès.

El preu del taller és de 10€. Els que disposin del carnet de Tarragona Jove tindran un 50% de descompte.

 

 

PUBLICITAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
free download udemy course