“La Mostra “Ranxets, la cuina a Torredembarra” obté un gran èxit de públic amb la degustació de 2.178 tapes, superant les 1.605 de l’any passat. Set restaurants locals i cuiners de renom van participar en l’esdeveniment, que va ser organitzat per les regidories de Turisme i Comerç, Indústria i Activitats.
Es van oferir nou tapes diferents de Ranxets a un preu popular de 3 euros, juntament amb degustacions de vins i caves de qualitat a càrrec de les bodegues Bon Vi i Cal Serafí.
El taller infantil de cuina, a càrrec de Petit Xef, va atraure 36 participants, mentre que l’itinerant musical Apocadixie Jazz Band va amenitzar l’esdevenimentç”.
En total, es van poder degustar nou tapes de diferents de Ranxets a un preu popular de 3 euros tapa + beguda:
-
Arròs amb bacallà. Cal Silver.
-
Popets amb ceba.La Sirga i Siguiente Idea.
-
Mandonguilles amb tomàquet. La Sirga i Siguiente Idea.
-
Mandonguilles amb canana. La Xerieuta.
-
Sípia estofada amb allioli. La Xeriueta.
-
Fideuejat amb tinta de sípia i allioli. Las Palmeras.
-
Arròs de canana i galera. Òxid.
-
Bull a l’allipebre. Cuiners Àlex Segú i Eloi Figuerola.
-
Milfulles de pa de pessic farcida de formatge fresc, confitura de tomàquet i crema de codony amb cobertura de Rocher. Si and Si.