24. Abril 2024

QUARTA DERROTA SEGUIDA DEL CBT EN LA LEB PLATA

Els homes de Berni Álvarez cauen a a pista del Sammic ISB (90-68) i entren en zona de descens

Dura derrota la que va patir ahir el CB Tarragona 2017 a la pista del líder de la LEB Plata, el Sammic, i acumula quatre derrotes consecutives. Els blaus van començar el partit amb un parcial negatiu de 4-0, i a l’equador del primer quart ja perdien de deu punts (19-9). Malgrat que Berni ÁLvarez movia banqueta, es va arribar a final del primer temps amb 23-16.

Al segon quart ha arribat la reacció del CBTcbt sammic, que malgray jugar el millor temps del partit, només s’han pogut posar a 4 punts del Sammic. A falta de 3 minuts pel descans, un triple d’Orio deixava el marcador en 34-30. Però els bascos van posar la directa de nou, i el partit ha arribat al descans ammb un 44-37.

A la represa, el Sammic aconseguia un parcial de 5-0 i augmentava la diferencia a dotze punts. Malgrat els intents desdel triple de Xavi i Orion, els d’Azpeitia es mostraven intractables, i el tercer quart va finalitzar amb un marcador de 69-55.

Durant el darrer quart, els homes de Berni ÁLvarez han pogut escurçar distancies per sota dels 10 punts, però els locals no només ho han evitat, sinó que han augmentat de nou el marcador, que en sonar la botzina s’ha quedat en un dolorós 90-68. Aquesta derrota fa caure al CBT a la zona de descens amb cinc victòries, tot i que tres equips per damunt dels tarragonins tenen les mateixes victòries que els blaus.