16. Abril 2024

PORTOFINO VOL FER DE SALOU LA PLATAFORMA GASTRONÒMICA DE CATALUNYA

Un dels arrossos servits aquest migdia
Un dels arrossos servits aquest migdia

El restaurant Portofino de Salou s’ofereix com a plataforma gastronòmica catalana. I ho fa amb unes jornades d’arrossos que s’han inaugurat aquest migdia.
Durant quatre setmanes, el conegut restaurant s’atreveix amb receptes d’arròs elaborades per cuiners de renom de la Costa Daurada, Costa Brava i Delta de l’Ebre.
Cada setmana,  de dilluns a divendres, un cuiner convidat, prepararà l’arròs típic del seu territori. Als caps de setmana, Nico Popa, cuiner del Portofino, ofereix la seva recepta particular.
Els menús, marinats amb cervesa Estrella o vi de les Bodegues Torres, hi inclouen  aperitiu, entrants, arròs de la setmana, postres i cafè. El preu és de 19,90 euros, amb Iva inclòs.
Els organitzadors esperen servir, fins el proper 30 de maig, unes cinc mil racions d’arròs.
Lluís Ferrés de l’Hotel Aigua Blava de Begur (Empordà), Miquel García (Restaurant Terramar de Llafranc), Miquel Gómez (Restaurant Miquel de Cambrils) i el Col”lectiu de Cuina de la Ràpita Delta de l’Ebre, són els cuiners protagonistes d’aquestes jornades.
Productes del territori
Productes del territori

El responsable de Portofino, Josep Maria Perera diu que Salou, pot aprofitar la seva internacionalitat per oferir-se com a plataforma gastronòmica de tota Catalunya.
De fet, el restaurant, durant el mes de juny, pretén organitzar unes jornades del peix blau, dels musclos i de les hamburgueses. De cara a la tardor, està previst que el ‘suquet’ sigui el gran protagonista  d’un altre certamen gastronòmic.
Portofino fa un forta aposta per la cuina tradicional, oferint als clients nacional i internacionals una proposta atractiva i d’alt nivell.
Portofino i Gastrotour
La tapa del Portofino per a Gastrotour
La tapa del Portofino per a Gastrotour

El restaurant Portofino marcarà presència en Gastrotour que comença el proper dia 8 amb una ‘tapa’ diferent i força atrevida: mini hamburguesa de calamar amb ceba caramel·litzada. Gastrotour Salou és una iniciativa impulsada des de l’Ajuntament de Salou a través de la regidoria de Promoció Econòmica i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou, amb la col·laboració de l’Associació Hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda i la Cervesa San Miguel.
Se celebra del 8 de maig a l’1 de juny entre diversos restaurants, bars i pastisseries del municipi, oferint una degustació representativa del seu establiment acompanyada d’una beguda per 2,50 euros.
 
Fotos: S. Cordón
 
 
 
 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
udemy course download free