15. Abril 2024

NOTA LEGAL

  •  Avís legal per als usuaris de LA REPÚBLICA CHECA diari

L’usuari del Diari La República Checa es compromet a utlitzar la plana web en  conformitat amb la llei, el present avís legal, reglaments i instruccions que posem en el seu coneixement, això com la moral, els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic.

  • Llei 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y el Comercio Electrónico de l’Estat espanyol (en endavant LSSICE)

El Diari La República Checa presta serveis informatius en línia i pot rebre o enviar informació via correu electrònic des del domini del Diari La República Checa, per la qual cosa posem en el vostre coneixement que els serveis de la societat de la informació no poden atemptar contra els següents principis: l’ordre públic, la seguretat, la salut pública i la defensa estatal; protecció dels consumidors, respecte a la dignitat de la persona i no discriminació per motius de raça, sexe, religió, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol altra circumstància personal o social; protecció a la joventut i a la infància.

El Diari La República Checa defensa aquests principis i en compliment de l’esmentada llei està obligada a col·laborar amb els òrgans competents de l’estat que ordenin que s’eliminin algunes informacions publicades o s’aturi el servei.

De la mateixa manera, us informem que l’spamming, o tramesa de correu no sol·licitat de manera massiva ús prohibit en l’esmentada llei i que al Diari La República Checa se segueix una política de ‘permission marketing’, per la qual cosa sol·licitem el vostre consentiment respecte les Comunicacions Comercials o d’informació d’actualitat per via electrònica que puguem enviar-vos.

Posem en el vostre coneixement, de conformitat amb alló que estableix la LSSICE en els seus articles 20 i 21, que les dades que ens faciliteu les utilitzarem per a enviar-vos el butlletí de notícies i comunicacions comercials sobre productes i serveis, acció per a la qual entenem que ens doneu el vostre consentiment, comunicacions que farà el Diari La República Checa directament sense perjudici del dret que teniu de revocar a qualsevol moment el consentiment prestat per a la recepció de comunicacions comercials, dirigint-vos per escrit a l’adreça electrónica d’aquest mitjà de comunicació  i/o utilitzant els sistemes d’alta i baixa automàtica de registres de la nostra base de dades de subscriptors de rebuda d’informació tècnica i/o comercial.

El lloc web que visiteu és propietat de República Checa Press, amb CIF – J.55607691, amb domicili al Apartat de Correus 297, Plaça Corsini, 1 – CP: 43001 – TARRAGONA. L’adreça de correu electrònic per a contacte sobre temes legals relacionats amb aquest web ús rcheca@larepublicacheca.com

  • Propietat intel·lectual

Els textos, informació i continguts, que es recullen al web www.larepublicacheca.cat són propietat intel·lectual  de República Checa Press i no se’n permet la reproducció total o parcial d’aquest web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, difusió, modificació, transformació o descompil·lació, sense el permís prévi del Diari La República Checa. L’usuari, única i exclusivament pot utilitzar el material que apareixi en aquest web pel seu ús personal i privat, i queda prohibit el seu ús amb finalitats comercials o per a incórrer en activitats il·lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expressament reservats per la República Checa Press.

  • Continguts d’actualitat publicats al DIARI LA REPUBLICA

La informació d’actualitat de producció periodística que es troba publicada en aquesta plana web, pot ser enllaçada des d’altres llocs web, mitjançant hipertext o RSS, sempre i quan se citi la capçalera d’origen larepublicacheca.cat. De cara a la reproducció en mitjans no digitals, és imprescindible no alterar el contingut reproduït i citar l’adreça web principal del domini.

  • Protecció de dades personals

Les dades personals que es recullen i envien als formularis de contractació/contacte de la plana web del Diari La República Checa seran objecte de tractament manual i/o automàtic, s’incorporaran als corresponents fitxers la titularitat dels quals correspon a larepublicacheca.cat  i alguns d’ells romandran al servidor.

La recollida i tractament de les Dades Personals té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que en cada cas s’estableixi amb República Checa Press, això com la gestió, administració, informació, prestació i millora dels serveis que l’usuari decideixi contractar.

  • Direcció

El periodista Ricard Checa és el director del Diari La República Checa

(rcheca@larepublicacheca.com)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.