17. Abril 2024

LUIS SALAS: Els socis han de ser els ambaixadors del Tennis Tarragona

Luis Salas és un reputat advocat que lidera una de les candidatures que aspira a presidir la junta executiva del Club Tennis Tarragona (CTT). Les eleccions tindran lloc el proper dia 9. Es presenta a la presidència perquè entén que el club més rellevant de Tarragona té molta capacitat de millora. Entén que en l’anterior executiva hi ha hagut manca fluïdesa en la comunicació amb el soci en general. En aquesta entrevista, Luis Sala assegura que els comptes anuals seran objecte de l’auditoria anual corresponent. El candidat a substituir Pere Lluís Bergadà al càrrec diu que el principal objectiu és fer que el soci del CTT se senti protagonista d’un club que ha de tornar a ser un referent esportiu de Tarragona. Salas entén que els socis han de ser els veritables ambaixadors del club i per aixó han de ser tractats com a tal. 

 

Per què ha decidit presentar-se a la presidència del CTT?
El nostre equip està integrat per un grup de socis que representem totes les sensibilitats i activitats que es realitzen al Club. Veient la situació actual de l’entitat i la gran capacitat de millora que té, vam decidir fer el pas per presentar una candidatura conciliadora, compromesa i transversal que, si els socis ens donen suport, treballarà sense cap interès personal per fer els canvis necessaris que reclamem gran part de la massa social. El fet que jo sigui el candidat a president va ser decisió de l’equip i jo la vaig acceptar gustosament.

Per què no heu fet una llista conjunta amb membres de les diferents candidatures?
Els integrants de les dues candidatures som molt diferents i els equips i gestió que proposem, també. Estic molt content del meu equip i tinc plena confiança de la capacitat per portar a terme tots els projectes del nostre programa, defugint en tot cas de qualsevol interès personal.

Compta amb experts del tenis en la seva llista?
Sí. Certament, al nostre equip tenim diferents membres que han desenvolupat tota la seva activitat esportiva a l’escola i dins del tenis de competició, que aportaran la seva experiència per garantir la millora constant tant de l’escola de tenis com la de pàdel i dels respectius equips del Club. Per altra banda, al Club tenim entrenadors i monitors de primer nivell que porten molts anys fent una feina excepcional i aconseguint molts èxits tant a nivell individual com per equips. Creiem fonamental dotar-los de més recursos personals i materials perquè la seva feina la puguin realitzar en millors condicions.

Quin balanç fa de l’etapa del president Bergadà?
Entenc que ha estat un mandat complicat per moltes circumstàncies que han viscut i que han fet les coses com han pogut.

Quin ha estat el pitjor de l’anterior junta?
Al marge de l’opinió que cadascú dels socis pugui tenir respecte de la junta sortint, possiblement durant el seu mandat ha mancat fluïdesa en la comunicació amb el soci en general. Nosaltres veiem molta capacitat de millora i així ho hem descrit al nostre programa que convido a tots els socis a mirar-lo a les xarxes socials i al nostre web.

Tenim professionals experts en gestió econòmica, financera i comptable que analitzaran la situació actual i les necessitats immediates de l’entitat

Quina és la realitat econòmica del club?
A la darrera Assemblea es van aprovar uns comptes amb resultat positiu encara que mínim i la fotografia que ens van fer als socis era d’una entitat al corrent de les seves obligacions. En tot cas, amb altres companys del meu equip afrontarem la situació que ens trobem, sigui la que sigui. El Club Tennis Tarragona és una entitat amb un patrimoni molt important i una massa social àmplia que, amb les seves quotes mensuals, ha de fer front a qualsevol situació que ens podrem trobar.

Si guanya farà una auditoria al club?
No ens caldrà fer una auditoria externa per revisar la situació econòmica del Club. Dins de l’equip tenim professionals experts en gestió econòmica, financera i comptable que analitzaran la situació actual i les necessitats immediates de l’entitat. Per altra banda, els comptes anuals seran objecte de l’auditoria anual corresponent.

Si guanya, quines són les seves prioritats?
Les més immediates són les que, com a socis usuaris, creiem imprescindibles, per exemple, la gestió dels recursos humans, el manteniment i millora de les instal·lacions i l’impuls de les escoles de tennis i de pàdel que estaran iniciant la temporada. Per altra banda, haurem d’estar molt pendents de les necessitats que es puguin generar en cada moment i que sabem que es donaran com a Club viu que és el Tennis Tarragona.

A nivell d’instal·lacions quins canvis s’hauran de fer?
Veiem dues actuacions amb més urgència que altres. Per una banda, la definitiva integració i coordinació dels espais de la zona Club i de la zona Park. I per altra, la renovació d’aquelles instal·lacions i maquinària que, pel pas del temps, han esdevingut inajornables.

Creu que el CTT ha deixat de ser una referència?
En absolut. Tant per les instal·lacions que té com per l’activitat esportiva que es realitza i la seva massa social, el nostre Club ha de continuar sent el màxim referent esportiu de les comarques de Tarragona.

Què s’ha de fer per donar a conèixer encara més el potencial del CTT?
Hem de generar un clima idoni entre els socis per tal que aquests esdevinguin els primers prescriptors i ambaixadors del nostre Club. I amb aquest objectiu treballarem sense descans des del primer dia. Al nostre programa electoral, que tothom pot visitar a la web de www.sumapermillorar.com, ja fem esment a moltes iniciatives: campanyes informatives, de captació de socis, jornades de portes obertes, promoció del tenis i pàdel als centres educatius de la ciutat…

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy paid course