Els hostalers del Baix Gaià s’han unit per crear l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria (AEH) del Baix Gaià. Es tracta d’una entitat ja existent a altres indrets de la província com Tarragona o la Conca de Barberà. L’objectiu és fer guanyar força, visibilitat i suport al sector en uns moments molt difícils. Alhora, també es planteja el repte de posicionar la marca turística Baix Gaià, un destí que sempre ha mostrat un gran atractiu equilibrat entre mar i muntanya; entre cultura i gastronomia.
L’acte de presentació de la nova Associació d’Hostaleria del Baix Gaià, celebrat aquest matí a la Masia Can Martí de la Riera del Gaià, ha comptat amb la presència de Jaume Casas Sordé, alcalde de la Riera de Gaià; Francesc Pintado, president de l’AEH de Tarragona; Alejandro Francino, president de l’AEH Baix Gaià i de Joan Martí Pla i Pla, president del Consell Comarcal del Tarragonès.
La nova associació està formada per “una junta espectacular”, com destaca Francesc Pintado, que aglutina a alguns dels establiments més destacats del Baix Gaià: Alejandro Francino, de Frankfurt Altafulla, Manel Fernández d’El Capitan (Torredembarra), Josep Maria Lloret del Grupo Gran Claustre (Altafulla), Sandra, Fabré, d’Hotel Chekin VM (Torredembarra), Pau Tules, de La Torre d’En Guiu (El Catllar), David Amorós de Lola Bistro (Altafulla), Xavi Mercadé de l’Oxid (Torredembarra), Joan Anton Giménez, de La Gavina (Creixell), Ernest Molina de La Bota (Roda de Barà) i Roberto Isidre d’Els fogons del Drac (Riera de Gaià).