28. Març 2024

L’estratègia i l’empenta donen la 5a victòria consecutiva al Nàstic en el Nou Estadi

El Gimnàstic de Tarragona continua amb la seva ratxa com a local sumant la cinquena victòria consecutiva al Nou Estadi. El conjunt grana s’enfrontava aquest migdia amb el Linares Deportivo, un equip que arribava a terres tarragonines com a antepenúltim, després de perdre per 0 a 3 contra l’Algesires. Pel que fa al Nàstic, encarava el matx havent empatat a Castalia. Avui, victòria grana per un convincent 3 a 1.

La primera part començava amb dos conjunts buscant el control del partit. Els dos planters semblaven ser conscients de la importància d’endur-se els 3 punts per, o bé continuar en una dinàmica positiva, o per revertir les males sensacions. La primera seria pels granes al minut 8 a través d’un xut de Fran Carbia que aturava Nauzet sense grans complicacions.

A partir d’aquí, els visitants intentarien sorprendre a Manu Garcia amb 2 xuts llunyans que acabaven sortint per la línia de fons. Ja al 26, un Robert Simón molt incisiu provaria una volea que desviaria Nauzet. En la jugada següent, Jannick ho provava des del balcó de l’àrea amb un xut potent, però desviat. Per acabar el primer temps, el Linares insistiria sense èxit amb els intents llunyans. Els jugadors de Raül Agné caminaven cap a vestuaris amb la sensació de poder fer més mal. El gol era necessari si es volia mantenir la ratxa guanyadora al Nou Estadi.

Els segons 45 minuts serien un festival de gols, precisament allò que s’havia trobat a faltar en la primera meitat. I és que es va tornar a demostrar que aquest Nàstic és de segones parts. Tanmateix, l’equip visitant també reaccionaria i crearia més perill que els granes durant els primers moments d’aquest temps. En aquest sentit, Manu García desviava un xut potent a baix amb les cames com si fos un porter de futbol sala. Al 56, Joan Oriol i Jannick protagonitzaven una jugada combinativa perfecta al primer toc que desbaratava Nauzet amb una gran intervenció. 5 minuts després, gol ben anul·lat a Pablo per fora de joc. Els d’Agné no haurien d’esperar gaire més per inaugurar el lluminós. Quintanilla rematava un córner al segon pal al minut 64 per fer la primera diana del partit. A partir d’aquí, el matx es transformaria en una estampida grana que arrasaria amb un Linares desprevingut.

Al minut 72, gol de Pablo en una jugada quasi idèntica a la del primer. Un minut més tard, Fran Carbia rematava amb el cap un altre centre de Bonilla. Triple assistència del 3 del Nàstic en menys de 10 minuts. Òbviament, el Linares intentaria fer una passa endavant, la qual no es materialitzaria fins a la darrera ocasió de l’enfrontament amb el 3 a 1 final.

Amb aquest resultat, el Linares se situa antepenúltim amb tan sols 5 punts. La setmana vinent intentarà retornar al camí de la victòria davant del Barça B. Pel que fa al Nàstic, continuar la ratxa al Nou Estadi el posiciona tercer amb 17 punts. La pròxima jornada visitaran el feu del Sevilla Atlético per intentar aconseguir la primera victòria a domicili de la temporada.

A. Riba

Alineacions
Nàstic: Manu García, Pol D (P. Prats, 80’), Ribelles, F. Carbia (Pedro, 80’), Fullana, Quintanilla, Ayhtami CL, Edgar Hdez (Pablo Fdez, 37’), Robert S, Joan Oriol, Jannick (Bonilla, 58’).

Linares Deportivo: Nauzet, Josema, Fran Lara, Hugo Díaz (Copete, 84’), Rodri, Fran Carnicer (Migue Marín, 67’), Sanchidrián, Barbosa (Echaniz, 67’), Perejón, Meléndez (Lolo Guerrero, 67’), Luis Castillo (Fede, 84’).

Gols
1-0, Quintanilla (65′); 2-0, Pablo Fdez. (73’); 3-0, F. Carbia (74’); 3-1, Copete (90+5’).