02. Març 2024

LA GENERALITAT I EL CONSELL COMARCAL POTENCIEN EL LLOGUER SOCIAL

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana i president de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Carles Sala, i el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Frederic Adan, van signar dos convenis: un relatiu al Programa de mediació per al lloguer social i l’altre, en relació al funcionament de l’Oficina Local d’Habitatge del Tarragonès.

lloguer
Es pretén potencial el lloguer social

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya encomana, per conveni, la gestió dels serveis al territori a les borses de mediació per al lloguer social i a les oficines locals d’habitatge.
Aquests ens municipals o supramunicipals ofereixen informació i atenció ciutadana,  s’encarreguen de la captació i la gestió dels habitatges del programa de mediació i, també, fan altres tramitacions.
El conveni signat pel Programa de mediació i cessió d’habitatges per al lloguer social, té per objectiu impulsar aquest servei per mitjà de la Borsa d’habitatge municipal.
Les borses fan de mediadores entre les persones propietàries i les llogateres, garanteixen el bon ús dels pisos, negocien rendes de lloguer per sota del preu de mercat i cerquen l’habitatge més adequat a la unitat de convivència sol·licitant.
L’Agència de l’Habitatge finançarà una part de la despesa dels serveis de mediació: 450 euros per contracte de lloguer de 2014, i 200 euros per gestió i seguiment dels contractes anteriors. La previsió per aquest any és arribar a 71 mediacions de contractes de lloguer social.
L’altre conveni, fa referència al funcionament de l’Oficina Local d’Habitatge del Consell Comarcal del Tarragonès. Aquesta oficina ha atès, durant l’any 2013, 2.772 sol·licituds presencials. Si a aquesta quantitat hi afegim les consultes via telèfon o correu electrònic, el nombre de peticions ateses ha estat de gairebé 5.500.
 
 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
udemy course download free