La 5a edició de la ruta de tapes bruixa d’Altafulla ja té guanyadora

La xef Sara Nicolàs, del restaurant Voramar Cal Vitali, ha estat la guanyadora de la tapa més ben valorada de ‘La Xoixeta‘, la ruta de tapes bruixa d’Altafulla. El guardó es basa en les opinions dels comensals, els quals van poder gaudir d’una varietat de plats considerable tenint en compte la situació sanitària.

La tapa guanyadora, anomenada ‘La boira que envolta la bruixa’, estava feta a base de pa de shitake, pressa ibèrica marinada, emulsió de foie i fum de brandi. Concretament, d’aquesta tapa, se’n van servir més de 700 racions, com ha recordat la xef Sara Nicolàs. És la quarta vegada que el restaurant Voramar Cal Vitali s’endú el premi.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course