24. Abril 2024

JAUME LEIVA I ANNA PONS S’EMPORTEN UN TRIATLÓ DE CAMBRILS AMB MÉS DE 900 ATLETES INSCRITS

Èxit rotund de la cinquena edició del Triatló de Cambrils, que va aplegar ahir a 900 triatletes entre les categories olímpica, sprint i supersprint. Des de les 8 del matí, la platja de la Riera es va omplir d’espectadors i banyistes per veure en directe l’inici de la prova amb la secció de natació. Els carrers de la ciutat van comptar amb la presència de moltes persones durant tot el matí veient passar als participants per la secció a bicicleta, mentre que a la meta els corredors van ser rebuts per bona part dels espectadors que havien seguit la prova durant el matí.

triatló de cambrils 1El campió d’Espanya de Mitja Marató, Jaume Leiva, es va imposar en la categoria olímpica masculina. Leiva va deixar el tram de la bicicleta en sisena posició i a 5 minuts del líder, però va oferir un recital en la seva especialitat i es va emportar la medalla d’or amb quatre minuts de diferència i un temps de 1:55:34, seguit de Jose M Castelló i Antonio Urbano.

D’altra banda, la categoria olímpica femenina se la va emportar Núria Florencio amb un temps de 2:16:29, que va treure més de sis minuts a Laia Rosselló i Majo Muñoz, segona i tercera, respectivament.