20. Abril 2024

Isaac Salvat i Susana López guanyen l’Ultra Trail Tarragona

500 corredors van participar

Isaac Salvat i Susana López s’han imposat en la quarta edició de la UTTGN-Sports HG (Ultra Trail Tarragona), organitzada pel C.E.Alliberadrenalina de Tarragona. L’esdeveniment constava de quatre curses de 14, 22, 39 i 84 kms, i una caminada. Prop de 500 participants van prendre part a la sortida des de la plaça de la Font de la ciutat.

Els guanyadors de la Gran Trail van ser, en categoria Masculina, Isaac Salvat (Trops Sports) amb un temps de 7h25‘, seguit d’Iván Calvó (CEM Cameta Coixa) amb 7h53‘ i de Francesc Martín (Trailrunner.cat-Castellers de Vilafranca) amb 8h12‘. En categoria femenina el podi el van completar Susana Lopez 10h52‘, M.Carmen Martinez 11h00‘ i Carola Muñoz amb 12h51‘, totes tres corredores independents.

Aquesta edició va comptar amb la presència com a padrins de la cursa del campió del món d’Ultra Trails, Pau Capell, que va participar en la Marató, i d’Isaac Riera de l’equip HG Sports, patrocinador principal de la UTTGN. L’any vinent la UTTGN celebrarà el seu 5è aniversari ampliant el format de curses amb la inclusió d’una nova distància de 100 milles (166km), sent l’única cursa de muntanya d’aquesta distància de la Catalunya sud.