Hostelers i agricultors units per promocionar els productes de la Conca

Amb l’objectiu de promocionar els productes de la Conca del Barberà (com poden ser els bolets, la tòfona, el safrà i les castanyes), l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de la comarca i la cooperativa Fet a la Conca han arribat a un acord per potenciar els aliments del territori. 

El pacte, que consistirà en oferir preus exclusius als associats i assistents, romandrà vigent durant les Jornades Sabors de la Conca de Tardor, les quals seran presentades oficialment al 22 d’octubre. 

Fet a la Conca és una cooperativa que neix arrel del sentiment comú de posar en valor i donar veu a l’artesania agroalimentària de la terra. 

PUBLICITAT

PUBLICITAT
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
udemy paid course free download