24. Abril 2024

Gerard Descarrega engreixa el seu palmarès

El reusenc ha aconseguit guanyar la prova de salt de longitud a Berlín durant l’Europeu d’atletisme adaptat i està a l’espera de poder aconseguir més medalles

L’atleta Gerard Descarrega s’ha apoderat del títol de salt de longitud en l’Europeu d’atletisme adaptat que s’està celebrant aquests dies a Berlín. En la primera de les tres proves en les quals ha participat ja ha aconseguit guanyar. Les proves que li queden són els 100 metres i els 400 metres, la seva preferida.

L’atleta reusenc es va emportar la medalla d’or després de fer un salt espectacular de 6,37 metres que li va permetre aconseguir el primer lloc a més de batre el rècord dels campionats d’Europa i la seva pròpia marca personal.

No estem davant una experiència nova per Descarrega, de fet, és el seu quart or continental en la seva curta però exuberant carrera. La seva recent victòria destaca perquè la prova era una en la que mai havia destacat de manera evident. En tot cas, ja presentava una marca de 6,30 que li feia ser dels màxims aspirants a la medalla.

Els pronòstics no van fallar i l’atleta va aconseguir un or que li permet encarar les dues proves restants amb les millors sensacions possibles.