25. Abril 2024

Esforç sense recompensa del Nàstic davant del Sevilla Atlético

Empat sense gols a terres sevillanes entre el Nàstic de Tarragona i el Sevilla Atlético. Els dos conjunts s’enfrontaven amb dues dinàmiques ben diferents que s’han fet notar durant el matx. Els granes han tingut un bon sac d’ocasions que no ha pogut materialitzar per aconseguir la primera victòria fora del Nou Estadi. Els de Raül Agné encaraven la jornada havent guanyat 3 a 1 al Linares Deportivo, mentre que el filial sevillista tornava a jugar a casa havent perdut per 2 a 1 davant l’UCAM Murcia.

(Font: @NASTICTARRAGONA)

La primera part seria completament pel Nàstic. La pressió efectiva a zona de tres quarts oferiria moltes oportunitats clares de gol per als granes. Ja al minut 5, Pablo Fernández provaria al porter rival amb un xut centrat des del balcó de l’àrea. En la següent jugada, una altra recuperació perillosa deixava a Fran Carbia sol per rematar al punt de penal. Tanmateix, el de Sant Pere i Sant Pau enviava l’esfèric als núvols. De fet, Carbia seria el jugador més protagonista dels primers 45 minuts, comptant amb moltes oportunitats per avançar al Nàstic en el marcador. Al 19, Carbia toca sense voler un centre enverinat que ni la defensa ni el porter rival van saber com treure. La pilota s’anava fora llepant el pal.

5 minuts més tard, el mateix davanter finalitzava amb el cap una jugada combinativa espectacular que salvava quasi miraculosament el meta sevillista. Semblava mentida, però els de Raül Agné encara continuaven sense poder marcar en una primera part. Moments després, una passada llarga tornava a oferir una bona ocasió per al 7 grana, però la defensa aconseguia refer-se i molestar-lo suficient per a fer-li xutar massa fluix. Els locals no comptarien amb cap intent clar per estrenar el lluminós, malgrat haver creat cert perill cap al final del primer temps.

La segona meitat començaria amb un nou intent de Fran Carbia. Una jugada individual espectacular de Robert Simón permetia una passada de la mort que culminava el de Sant Pere i Sant Pau. Novament, el porter del filial sevillista es vestia de sant per salvar miraculosament l’avançada visitant. Per part dels locals, Quintana ho intentava de lluny sense èxit al 55. A partir d’aquest moment, el matx s’aplanaria sense cap dels dos equips podent dominar el joc. Al minut 70, Carbia centrava un esfèric enverinat que s’estavellava al travesser.

El Nàstic començava a apretar conscient que se li estaven escapant 3 punts que havien estat a tocar. En aquest sentit, primer ho provava Pedro Martín amb un xut tovet i després Bonilla amb un intent de falta directa que sortia desviat. L’enfrontament acabaria amb un joc poc fluid, amb moltes pilotades llargues i canvis de possessió intranscendents. Finalment, taules insuficients a Sevilla per a un Nàstic que surt del partit amb la sensació d’haver-se pogut endur la primera victòria lluny de Tarragona.

Amb aquest resultat, el Sevilla Atlético continua ocupant la darrera plaça del grup amb 5 punts. La setmana vinent intentarà sumar 3 punts contra el Barça B al Johan Cruyff. Pel que fa al Nàstic, se situa quart amb 18 punts empatat amb la RB Linense. Diumenge vinent provarà d’endur-se el primer triomf a domicili contra el San Fernando CD.