29. Març 2024

Entrevista al nou xef ‘Estrella Michelin’ de Salou: Sóc un friqui

Josep Moreno, el xef del restaurant Deliranto de Salou, encara no s’ho creu. Encara està assaborint la màgia de pertànyer al desitjat i selecte club dels ‘Estrella Michelin’.

Pep Moreno i el seu equip

L’Ajuntament de Salou, amb Pere Granados al capdavant, ha volgut retre-li homenatge i agrair la seva professionalitat i dedicació al món de la gastronomia. També li ha encoratjat a continuar innovant i a portar el nom de Salou en la seva qualitat culinària. L’alcalde li va obsequiar una placa om a mostra del reconeixement del poble salouenc.

En una trobada amb periodistes, Pep Moreno – emocionat – ha explicat algunes de les sensacions que va viure després de ser distingit amb aquesta preuada estrella gastronòmica.

Diu que no està pensant en la segona, sinó en mantenir la qualitat del producte i serveix que el restaurant ofereix. Intenta mantenir els peus a terra, malgrat visqui un somni.

Es considera un friqui de la cuina i un apassionat de la seva professió. És, a través dels seus plats, que s’abstrau del món i dóna ales a la creació, sense desfer-se del puntet d’infant que no s’hauria de perdre mai. Pep Moreno ho explica molt bé en els següents vídeos…

 

|

 

V Í D E O S

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
free download udemy paid course