L’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria de Tarragona Ciutat i Raventós Codorniu impulsen una nova ruta gastronòmica per la ciutat. Aquesta es basa en els detalls i les facilitats per provar degustacions a diferents establiments de la Part Alta. Concretament, cada restaurant oferirà un ‘platillo‘ més vi o cava per 6 euros. La promoció tan sols es podrà aprofitar els dijous a partir de les 19:30h, i tindrà un premi per a aquells clients que completin tot el recorregut. A més, el plat canviarà cada setmana, de manera que s’insta els participants a continuar sortint pel nucli antic de Tarragona per fer satisfer el seu paladar.
L’objectiu és dinamitzar la restauració de la Part Alta, amb l’ambició d’ampliar la iniciativa a la resta de la ciutat quan agafi embranzida i es consolidi a l’agenda dels tarragonins i tarragonines. No obstant això, la cita setmanal també contribueix a augmentar el turisme gastronòmic, ja que tota la ciutadania del Camp de Tarragona podrà escollir passar la tarda a la ciutat per a després gaudir d’un sopar diferent.
A més, totes les persones que completin la ruta rebran una ampolla Prèmium de regal. Els establiments participants són: Restaurant Sentits (Pl. de la Font, 25), La Cucafera ( Pl. Santiago Rusiñol, 5), Donosti (Pl. de la Font, 16), La Morada (Cuirateries, 20), Tabularium (Pl. del Fòrum, 6), Merceria 34 (Merceria, 34) i Gure Toki (Pl. del Rei, 4). Les jornades compten amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Tarragona.
GALERIA