ELS MOSSOS ‘PESQUEN’ SIS PERSONES COPIANT EN EXÀMENS DE CONDUIR

Els Mossos d’Esquadra han enxampat durant el darrer mes sis persones a Tarragona que intentaven obtenir el carnet de conduir de manera fraudulenta, copiant als exàmens teòrics.

TEST CONDUIREls infractors portaven un telèfon mòbil amagat darrere el jersei, al qual li havien fet un petit forat per on enganxaven la càmera de l’aparell. A més, duien un receptor i un auricular sense fils, a través del qual una altra persona, des de fora, els dictava les respostes a les preguntes del test, que veia en directe mitjançant la càmera del mòbil.

Copiar en un examen de conduir no constitueix una infracció administrativa i els agents s’han limitat a informar la Direcció General de Trànsit -que expulsa els examinands de la prova i fa constar la falta a l’expedient-, i ho han notificat al jutjat d’instrucció de guàrdia de Tarragona. El mateix dia dels fets, els Mossos van requisar el material de manera preventiva.

Les actuacions, dutes a terme pels agents del Grup de Recerca i Documentació, es van produir entre el 30 de novembre i la setmana entre el 14 i 18 de desembre, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra.

A principis de desembre, els agents van enxampar tres homes que intentaven superar de manera fraudulenta la prova teòrica del carnet de conduir a Tortosa.

 

PUBLICITATRCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
free online course