EL REI RECORDA A MAS QUE LA IMPOSICIÓ D’UN PROJECTE POLÍTC PORTA A LA DECADÈNCIA

REI2En el seu segon discurs de Nadal com a cap d’estat, el rei Felip VI, aquest cop pronunciat des del Palau Reial, ha deixat clar que no podem oblidar que “la ruptura de la llei” i “la imposició d’una idea o d’un projecte d’uns sobre la voluntat dels altres espanyols” només ha conduït a la Història d’Espanya a “la decadència, l’empobriment i l’aïllament”, abans d’advertir: “Aquest és un error del nostre passat que no hem de tornar a cometre”.

En una clara al·lusió al procés independentista català, el monarca ha defensat el respecte i el compliment de la Constitució per mantenir la unitat i continuïtat d’Espanya que és un gran Estat, on la solidesa es basa avui en uns mateixos valors constitucionals” compartits i “unes regles comunes de convivència” que uneixen tots.
REI1
Referint-se al resultat de les passades eleccions generals, el rei ha recordat que “vivim temps en què és més necessari que mai reconèixer-nos en tot el que ens uneix”, ha subratllat en el seu discurs de la nit de Nadal, i ha insistit: “Cal fer valdre tot el que hem construït junts al llarg dels anys amb molts i grans sacrificis, també amb generositat i entrega”, i” enaltir tot el que som, el que ens fa ser i sentir-nos espanyols”.

Felip VI ha recalcat que enfortir la “cohesió nacional” és “imprescindible “per impulsar el” progrés polític, cívic i moral “del país, i també el seu” projecte comú de convivència”.

REI3D’altra banda, el cap d’estat ha que, dit que davant desafiaments com el terrorisme, el drama dels refugiats i els emigrants o el canvi climàtic, “el món d’avui exigeix nacions fortes, responsables, unides, solidàries i lleials als seus compromisos amb els seus socis i aliats i amb el conjunt de la comunitat internacional”.
Abans de desitjar Bones Festes en les quatre llengües cooficials, ha recordat que “tenim – tinc – moltes raons per poder afirmar que ser i sentir-se espanyol, estimar, admirar i respectar a Espanya, és un sentiment profund, una emoció sincera” i “un orgull molt legítim”.

PUBLICITATRCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
udemy course download free