EL PERQUÈ DE LES COSES: Les castanyes, un fruit d’alt valor energètic

Castanya1És tradició menjar castanyes en aquesta època de l’any. Entrada la tardor, i coincidint amb la celebració de Tots Sants, la gran majoria de persones tendeixen a comprar castanyes calentes als punts de venda que hi han repartits pels carrers.

Però el cert és que la castanya no només és típica d’aquest període de temps. La seva temporada s’allarga fins a finals de gener. De fet, durant la resta de l’hivern aquest fruit es pot comprar assecat.

En aquest cas, la castanya assecada té un alt valor nutritiu, ja que aporta hidrats de carboni i, per tant, energia per escalfar-nos bé a l’hivern i poder rendir una bona estona.

Època romana
Si mirem al passat, trobarem que a Catalunya la castanya va arribar a l’època romana i, des d’aleshores es fa servir a la cuina. En definitiva, es tracta d’un fruit tradicional en la nostra cuina i que ens aporta gran quantitat de nutrients. No només cal esperar a Tots Sants per gaudir d’aquest fruit sinònim de tardor.

 

PUBLICITAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course