El peix blau de Tarragona, escollit millor producte de la mar

L’Acadèmia de Gastronomia premiarà el peix blau de Tarragona com el millor producte de la mar. Així ho ha decidit l’entitat, la qual lliurarà el guardó a la confraria de pescadors de la ciutat en un acte que tindrà lloc el 19 de maig al Castell de Vilafortuny.

Aquesta gala serveix per reconèixer el treball del sector gastronòmic de la província. Els guanyadors d’aquesta edició són els següents: “Cambrils Entrada al país del vi” – Ajuntament de Cambrils i Patronat de Turisme (Premi Especial Anton Pont i Amenós a la millor iniciativa); Faves de Valls – Regidoria Turisme de Valls i associació de restauradors (Premi al millor producte de la terra); Restaurant Albert Guzmán, de Sant Carles de la Ràpita (millor restaurant visitat); Celler Cal Pla, Vins de Porrera, DOQ Priorat (millor bodega); Telm Costa (Reconeixement a la trajectòria professional).

PUBLICITAT



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
free online course