28. Març 2024

EL NEGUIT DEL NÀSTIC CONTINUA A L’EMPATAR AMB EL CADIS

El Cadis i el Nàstic han empatat 0-0 al Ramón de Carranza, de manera que els gaditans segueixen en llocs d’ascens i els tarragonins en descens, després d’un partit en què els locals han fallat un penal.

nasticMalgrat aquest nou ensopegada a casa, el quart seguit, els cadistes són cinquens amb 58 punts, amb cinc d’avantatge sobre el setè classificat (Valladolid), mentre que el Nàstic roman en posicions de descens amb 42, empatat amb altres tres equips.

La primera part va ser igualada i poc vistosa per a l’espectador. El Cadis no va poder imposar el seu clàssic joc ràpid de penetració per les bandes, obstaculitzat per la nodrida defensa de tres centrals i dos laterals de l’equip tarragoní.

El Nàstic va sortir descaradament, però passat el primer quart d’hora va perdre presència ofensiva i es va dedicar a controlar el partit amb un ordenat sistema defensiu.

En el primer minut de joc, una avançada d’Álvaro García per l’esquerra la va rematar fora el sanluqueño Salvi en boca de gol a la primera ocasió per als locals, mentre que els visitants van replicar tres minuts després amb un xut del petit dels germans camerunesos Emaná, Stephane, que la saga cadista va desviar a córner.

El Cadis va tenir dues ocasions, ambdues en llançaments de lliure directe a càrrec del basc Ager Aketxe als 35 i 37 minuts, però en totes dues es va emprar a fons el porter malagueny Manolo Reina.cadiz

Després del descans, el joc va seguir igualat fins que, a falta de 18 minuts per al final, el col·legiat va assenyalar penal a favor del conjunt groc en una rematada de Alfredo Ortuño al pal, a la sortida d’un córner.

El mateix Ortuño va disparar la pena màxima sense encert, a l’enviar la pilota alt per sobre de la porteria del Nàstic.

Abans d’aquesta jugada, en la qual va ser expulsat el visitant Mossa per doble groga, hi va haver una ocasió clara per a cada equip, la del Cadis en un cop de cap d’Ortuño que va marxar desviat – als cinc minuts del segon temps – i la de l’equip català, set minuts després, en un xut de Lobato a l’esquerra de la meta gaditana.

En l’últim minut, el planter grana va estar a punt de portar-se el triomf en un contraatac que va derivar en un mà a mà que va fallar Stephane Emaná davant el meta Alberto Cifuentes.