16. Abril 2024

EL NÀSTIC NO BRILLA DAVANT L’ALCOYANO (0-1)

SONY DSCEls grana no han pogut remuntar el gol inicial de Rubio i trenquen una ratxa de nou partits consecutius sense conèixer la derrota. Els de Vicente Moreno no han desistit en la busca del gol, creant diverses ocasions i controlant la possessió de la pilota, però finalment, els punts s’han quedat a El Collao. El Nàstic segueix líder en solitari amb 49 punts.

El Nàstic arribava a Alcoi per seguir sumant a domicili, concretament, la cinquena victòria consecutiva. De fet, l’inici de partit ha mostrat la ràpida predisposició grana en inaugurar el resultat del marcador. Xavi Molina, al minut 4, ha enviat la pilota al pal després d’una jugada assajada des del córner. Els futbolistes encarregats d’obrir el camp en els atacs dels tarragonins, Rayco i Lago Jr, s’han mostrat molt actius en la faceta ofensiva, arribant a línia de fons en nombroses ocasions.

Els davanters d’avui, Marcos i Azkorra, han pogut marcar en diferents centrades que arribaven des de les bandes, però la defensa local impedia qualsevol finalització a plaer. De fet, Marcos, al minut 8, ha enviat una pilota per sobre el travesser.

Buscant… l’empat
El Nàstic creava i tocava, però sense sort en la rematada. Mentre, el conjunt local ha aconseguit marcar, al minut 12, en la primera oportunitat clara (1-0). Una falta a la frontal de l’àrea ha permès a Javi Rubio marcar un gran gol pels locals. La pilota ha tocat el travesser abans d’acabar al fons de la xarxa, impossible per a Reina. Minuts després, Marc Martínez ha estat el primer en buscar l’empat. El seu xut llunyà ha sortit fregant la base del pal dret del porter Diego.nastic alcoyano

Al minut 27, el conjunt d’Alcoi hauria pogut ampliar les diferències si Xavi Molina no hagués estat sobre la línia de gol per esvair el perill. Providencial el de La Canonja. L’última ocasió de la primera meitat ha arribat des de les botes de Manolo Martínez. El de Bigastro ha aconseguit apropar-se a l’àrea rival i la seva definició ha sortit desviada per sobre de la porteria alcoiana.

Canvi grana
A la represa, Vicente Moreno ha introduït un canvi. David Rocha reapareixia després de la seva lesió al dit del peu, mentre, Manolo Martínez s’ha quedat al vestidor. Marcos ha estat el primer en provar-ho al començament de la segona meitat, el porter local ha aturat la pilota en dos temps. Mentre, al minut 52, Azkorra no ha pogut finalitzar amb èxit una bona assistència, arran de gespa, per part de Rayco. Instants després, Reina ha aturat una acció ofensiva dels locals.

Al minut 58, el Nàstic ha gaudit d’una doble ocasió. Diego s’ha anticipat a la rematada de Marcos i la pilota ha caigut als peus de Marc Martínez, que ha buscat una rematada ajustada a l’escaire. La pilota ha tocat la xarxa per la part posterior. Al minut 68 s’ha produït la segona substitució grana. Cristóbal ha entrat al terreny de joc substituint a Marc Martínez.

A falta de vint minuts per la conclusió, el CD Alcoyano s’ha quedat en inferioritat numèrica per l’expulsió per dnasti_alcoyanooble targeta groga a Francis Ferrón. Vicente Moreno ha fet l’últim canvi per tal d’aprofitar el major nombre d’efectius. Xavi Molina ha donat entrada a Sergio Rodríguez. En els últims minuts del matx no s’han produït ocasions clares de gol en cap de les dues porteries. El conjunt local estava tancat prop de la seva àrea i el Nàstic no ha pogut marcar el gol de l’empat.

Nàstic contra el Lleida
La propera jornada, el Nàstic defensarà el lideratge del grup enfront el segon classificat, el Lleida Esportiu, que es troba a un sol punt dels tarragonins. El duel correspon a la jornada 27 i es disputarà el diumenge 1 de març, a les 12.00 hores, al Nou Estadi, on La Pobla de Mafumet serà la població convidada del ‘JuntsCommarca’.