28. Març 2024

El Nàstic infantil de gimnàstica rítmica, campió de Catalunya

Gran èxit de les gimnastes nastiqueres

Gran èxit de les noies de l’equip infantil de gimnàstica rítmica del Club Gimnàstic de Tarragona, que s’han proclamat campiones de Catalunya amb un magnífic exercici combinat de cinta i pilota. A la competició celebrada a la ciutat de Figueres també hi van participar l’equip de gimnastes cadets que van aconseguir un meritori 5è lloc realitzant un complex exercici amb maces.

La gran sorpresa va venir de la mà de la gimnasta grana, Carla Pujol, que va participar en la categoria d’aleví individual, aconseguint una quarta posició al campionat després d’haver realitzat un exercici molt tècnic i treballat amb el cèrcol.

Els dos conjunts de gimnàstica rítmica del club i la gimnasta Carla Pujol han superat els objectius marcats per les seves entrenadores alhora que han aconseguit classificar-se pels Campionats d’Espanya que se celebraran a Pamplona el pròxim 10 de novembre de 2019.