24. Abril 2024

El Nàstic ensopega davant el Màlaga

El Màlaga va posar fi a una ratxa de quatre partits sense conèixer la victòria després de guanyar al Nàstic de Tarragona 0-1 amb un solitari gol de Pacheco en la segona meitat, acompanyat de la fortuna, ja que la pilota la va desviar Imanol i Bernabé no va poder reaccionar temps.

La derrota enfonsa encara més a un Nàstic, que s’aferra a un miracle per continuar a la categoria de plata del futbol espanyol, tot i que segurament va merèixer millor sort.

L’equip tarragoní va basar la seva força ofensiva en arribades de Pipa per banda dreta i centres, sense sort per a ell perquè els seus companys no aconseguien mai arribar a rematar a gol. La primera arribada amb perill es va produir als tres minuts de joc, amb un centre del futbolista cedit per l’Espanyol que va rematar José Kanté, una pilota que va sortir fregant el pal.

Deu minuts més tard era Abraham qui va empalmar el centre de Pipa Àvila, però un defensor visitant va aclarir el perill. Amb els grana més bolcats en l’àrea rival, les arribades dels malaguenys es comptaven amb comptagotes. La primera, al quart d’hora, amb una centrada des de la banda esquerra que no va arribar a rematar Harper.

El control era andalús, però el Nàstic era el conjunt que creava més sensació de perill. A punt va estar de sorprendre Kieszek José Vaig cantar amb un xut llunyà a la mitja hora de joc, tot i que el porter visitant va poder desviar a córner. Es trobava molt incòmode el conjunt malagueny, que no trobava les vies per poder fer mal a un rival que va demostrar que s’estava jugant la vida.

El Màlaga, sabent que l’empat tampoc li servia de massa en la seva particular lluita per l’ascens directe, se’n va anar a pel triomf. A punt va estar d’inaugurar el marcador als deu minuts després del descans, amb una gardela de Blanco Leschuk que es va trobar amb el travesser.

En el segon avís va ser quan els de López Muñiz van trobar el premi, gràcies a un xut de l’acabat d’ingressar Pacheco que va desviar Imanol a la seva pròpia porteria per mala sort dels locals.

Amb el 0-1, el conjunt d’Enrique Martín va marxar decidit cap a l’atac, però l’empenta va ser insuficient per poder esgarrapar algun punt. Van assistir al partit 6.212 persones.