25. Abril 2024

El Nàstic empata a Cornellà i acumula 7 partits sense guanyar

Nou empat del Nàstic de Tarragona, qui ja acumula 6 partits de lliga consecutius sense conèixer la victòria. El seu rival ha estat la UE Cornellà. El conjunt barceloní encarava aquest duel a casa a només 3 punts dels de Raül Agné. El resultat final ha estat un 0 a 0 on la igualtat ha marcat la tònica de tot el partit.

(@NASTICTARRAGONA)

La primera part deixava albirar la dinàmica del matx, on la tàctica i els errors determinarien el probable vencedor. Els locals apostaven per aprofitar les bandes atacant amb profunditat i centrant pilotes. El Nàstic, pel seu costat, pressionava a dalt castigant les possibles errades en la sortida del Cornellà. Amb aquest panorama, la primera oportunitat clara seria pels verdiblancs amb un remat de cap al 4′ que sortia fora llepant el pal esquerre de Manu García. 4 minuts després, Pablo Fernández aprofitava un rebot per xutar de volea des del punt de penal. Tanmateix, l’intent acabava directament a les mans del porter. Al 25′, Joan Oriol trencava la defensa rival amb una combinació perfecta de regats que culminava amb un centre ras. L’esfèric es passejava per l’àrea petita sense que cap jugador del Nàstic pogués fer el 0 a 1. Édgar i Quintanilla protagonitzarien dues ocasions més pels granes, una sortia a córner i en aquest, Trilles permetia un remat potent, però sense fortuna de l’altre central. D’aquesta forma s’arribaria al descans.

(@ue_cornella)

La segona meitat seria un calc de la primera. En el 46Manu Garcia salvaba l’1 a 0 en un xut creuat que enviava a servei de cantonada. Al minut 53, Pablo Fernández no aprofitava una sèrie de rebots favorables dins l’àrea per avançar els visitants. Joan Oriol també ho provaria de lluny mitjançant un xut ras que sortia per l’esquerra de la porteria rival. Al 72, una centrada enverinada de Bonilla sorprenia a tothom fregant el travesser. 6 minuts després, el Cornellà alertava als de Raül Agné amb una oportunitat que sortia directament per la línia de fons. Carbia tindria la darrera del matx al descompte, tocant amb la punta de la bota una passada llarga de deCampo que el deixava sol davant del porter. No obstant, el remat era massa forçat i se n’anava fora, de manera que el duel s’acabava amb empat sense gols.

D’aquesta forma, el Cornellà se situa 15è amb 17 punts. La setmana vinent intentarà endur-se els tres punts del camp de l’Atlético Sanluqueño. El Gimnàstic, per la seva banda, és 13è amb 20 punts i ja acumula 6 partits de lliga sense guanyar, 7 amb el de Copa del Rei. El diumenge vinent jugarà contra el líder, el Villarreal B, en el Nou Estadi.