19. Abril 2024

EL NÀSTIC DEPÈN D'ELL MATEIX PER FER DEL SOMNI UNA REALITAT

El Nàstic ha aconseguit dominar el Llagostera (2-1). Un partit que ha estat seguit per més de 12.800 persones. S’ha viscuts moments d’infart. El club tarragoní porta 17 jocs sense perdre.  L’alcalde de Tarragona espera que el Nàstic guanyi el proper dissabte i així poder afaitar-se. Josep Fèlix Ballesteros va prometre que es deixaria barba fins el darrer partit.

Nastic
La marea blau grana ha fet pinya en tot moment

El Nàstic s’ha imposat a la UE Llagostera per 2 gols a 1 en el partit d’anada de la tercera eliminatòria del play off d’ascens a Segona Divisió.
NL-BCN WORLD
BCN World ja marca presència en el camp del Nàstic

Els granes han vist com els gironins s’avançaven en el marcador mitjançant Sellarés, però en tals sols 5 minuts, Lago Júnior i David Rocha han capgirat el marcador.
El Nàstic ha sortit recolzat per un Nou Estadi que ha presentat la millor entrada de la temporada, més de 12 800 aficionats.Conscient de la importància d’obtenir un bon resultat en el partit d’anada, els de Vicente Moreno han començat el partit amb actitud ofensiva.
Amb un mig del camp controlat, en la primera mitja hora els granes han gaudit de dues clares ocasions per inaugurar el marcador. Pablo Marí ha estat el protagonista de les dues jugades. Primer de xut creuat, que ha enviat fora, i després rematant una falta servida per Jesús Rubio.
L'àrbitre treu targeta groga
L’àrbitre treu targeta groga

El Llagostera, per la seva part, buscava l’esquena de la defensa del Nàstic per fer mal amb el joc directe. Les línies del Nàstic, concentrades, s’han mostrat molt aplicades en defensa, pel que Reina no ha hagut d’intervenir per evitar el gol visitant.
En el tram final de la primera part, el Nàstic ha intentat tenir més arribada i inquietar la porteria de Moragón. Lago Júnior ho ha fet en el minut 41.
La centrada del jugador grana ha estat desviada per un defensa, que a punt ha estat de fer el gol en pròpia. Ja en el descompte, Marí ha tornat a tenir una altra bona ocasió per avançar el seu equip, però s’ha tornat a trobar amb el porter.
NLSense canvis en el marcador s’ha arribat al minut 45. La segona meitat s’ha iniciat amb el Nàstic buscant la porteria del Llagostera, ben situat defensivament i jugant a camp contrari.
Després d’una jugada aïllada el Llagostera ha marcat el primer gol del partit al minut 56.
El davanter centre Sellarés ha rematat de cap i Reina no ha pogut fer res per evitar que la pilota acabés al fons de la xarxa.
Els presidents del Nàstic i del Llagostera

Minuts després, Lago Júnior s’ha quedat sol davant el porter i ha estat apunt de fer l’empat, però el seu xut l’ha aturat Moragón.
El Nàstic buscava la igualada amb insistència i el Llagostera es replegava per defensar el resultat.
Al minut 65, una jugada dintre de l’àrea ha fet que l’àrbitre assenyalés penal a favor del conjunt grana. L’extrem del Llagostera Álex Cruz ha comès falta sobre Lago Júnior dintre de l’àrea i el mateix Lago ha estat l’encarregat de convertir en gol el llançament des dels onze metres.
NL MOSSOS
Els Mossos han controlat els ànims d’alguns aficionats del Llagostera

Amb l’empat al marcador el Nàstic ha continuat assetjant la porteria de Moragón i, tan sols quatre minuts després, David Rocha ha batut de cap al porter de l’UE Llagostera.
El migcampista de Càceres ha rematat amb comoditat un corner centrat per Jesús Rubio que ha permès avançar-se al marcador.
alguns aficionats han 'envaït' el camp
alguns aficionats han ‘envaït’ el camp

El Nou estadi vibrava d’eufòria després de canviar el signe del partit en tan sols 5 minuts.
Jesús Perera ha entrat al terreny de joc en substitució de Marcos.
Els de Moreno no han canviat el guió del partit i, tret d’alguna arribada del Llagostera que no ha tingut conseqüències, s’ha arribat al final amb el Nàstic buscant el tercer.
Els granes marxen a Llagostera amb avantatge en el marcador, i buscaran, al Municipal, certificar l’ascens a la Segona Divisió.