19. Abril 2024

El Nàstic continua apàtic

El Nàstic continua sense reaccionar i segueix ocupant l’última plaça de Laliga 1/2/3 després d’acumular una nova derrota de 2-0.

L’equip grana, que s’ha enfrontat, aquest diumenge, al Tenerife, va apostar inicialment per una clara vocació ofensiva, tot i que les seves reiterades temptatives perdien considerablement força quan la pilota s’acostava a l’àrea.

La insistència del quadre insular va aconseguir sentenciar el partit un cop superat el quart d’hora de joc. Primer va ser Jordi Sáenz què va rematar de cap, però Bernabé va rebutjar la pilota sobre la mateixa línia de gol i instants després un xut amb l’esquerra de Borja Lasso – la nova incorporació – es va anar a l’escaire tarragonina.

Aquest avís va ser una clara premonició del que se li acostava al Nástic, ja que, primer, en el minut 27 d’un pal va evitar que un llançament de falta de Milla aconseguís la xarxa, però un minut després un letal cop de cap de Suso, després 1 precisa assistència de Borja Lasso, sí que es va allotjar a la seva porteria.
Amb aquest avantatge en el marcador, l’equip tinerfeny va reafirmar la seva hegemonia sobre el terreny de joc, tot i que no va donar més sobresalts a un Nàstic que, per més que intentava desfer-se del domini rival, no aconseguia desfer-se del mateix ni, per descomptat, acostar-se amb perill als voltants de Dani.

Després del descans, el debutant Racic va poder haver-se estrenat com a golejador, però va errar un tret franc al minut 52, després d’una passada de Suso, encara que el balcànic es va rescabalar poc després amb una precisa assistència a Jorge Sáenz que va permetre al defensor local marcar a plaer a un metre de la línia de gol.

El travesser es va aliar de nou amb l’equip tarragoní en el minut 65 en repel·lir una gardela de Racic, una altra passada de Lasso, jugada que va intimidar una mica més l’ànim del conjunt visitant.
A la recta final de la trobada, poc futbol i el millor va ser la destacada actuació de Racic i Borja Lasso.