28. Març 2024

El Nàstic cau a Olot i torna a zona de descens (2-1)

Pedro Martín empatava pels grana

El Nàstic de Tarragona ha tornat a posar-se en una situació molt incòmoda, després de caure derrotat contra la UE Olot a La Garrotxa. Els grana no han pogut evitar que els olotins s’avancessin al marcador i malgrat haver aconseguit l’empat abans del descans i haver tingut grans oportunitats per a avançar-se a la segona meitat, els nastiquers no han pogut evitar una nova derrota fora de casa que complica i molt la situació dels tarragonins a la classificació.

Gol de l’Olot i a remar
El partit es va iniciar amb un bon inici més dels locals, que encoratjats per la seva afició, ràpidament han anat arribant a l’àrea grana i generant perill en les accions a pilota aturada. En el minut 13 va arribar el primer gol local, després d’un refús a la frontal que Héctor va aconseguir aprofitar per posar-la al fons de la xarxa.

A partir de la diana dels olotins, els de Xavi Bartolo van mostrar més caràcter sobre la gespa i van agafar les regnes del partit, lligant bons minuts i aconseguint tancar als olotins prop de la seva àrea en diverses arribades per banda que no han trobat rematador. L’aproximació més clara va arribar en el 38, quan Pol Ballesteros va estar a punt d’empatar amb un bon xut, refusat pel porter Ballesté.

Mentre que dos minuts després arribava l’empat grana. Pedro molt ben col·locat aconseguia aprofitar una greu errada defensiva de la UE Olot per posar l’esfèric per sobre del porter i empatar. Amb l’1-1 s’arribava al temps de descans i el conjunt tarragoní gaudia de 45 minuts més per aconseguir la victòria.

La pilota aturada condemna al Nàstic
A l”inici del segon temps el Nàstic sortia decidit pel segon gol. Pedro Martín, abans de ser substituït, i també Habran i Pol Ballesteros s’han trobat amb el porter Ballesté en diverses ocasions, que ha estat el millor pels olotins, aconseguint desesperar a l’ofensiva grana.

Quan el Nàstic gaudia del seu millor joc a l’encontre i més ofensiu va arribar el segon gol dels de La Garrotxa, en una jugada d’estratègia finalitzada des del segon pal per Carles Mas. El Nàstic ho va seguir intentant fins al final del partit i Pol Valentín, en el temps afegit, va tenir la igualada en un remat de cap al servei de cantonada que Ballesté refusava de nou. Final i el Nàstic marca el ‘playout‘ de descens, col·locant-se en una situació molt complicada a la taula.