S’apropa la data de Tots Sants i el Mercat Central de Tarragona ha organitzat dos ‘showcookings‘ amb motiu d’aquest cap de setmana de la Castanyada, en el marc de la campanya ‘Bons Comerç TGN‘. Els dos tallers s’han programat per dijous i divendres a la tarda i caldrà inscriure’s en el web www.taquilla.coop.
D’una banda, la pastissera del restaurant Barquet de Tarragona, Anna Solé, oferirà dijous a la tarda un taller sobre com elaborar artesanalment diferents tipus de panellets, tan clàssics com altres més innovadors, i a la vegada adquirir coneixements bàsics sobre matèries primeres i on trobar-les. S’han programat dues sessions: a les 17.00 h i a les 19.00 h.
Divendres serà el torn de la cuina del romesco. De la mà del serrallenc Pitu Mosquits s’oferirà el segon ‘showcooking‘ emmarcat en la campanya de promoció del Peix DO Tarragona. En aquest cas es cuinarà un romesco de canana de Tarragona. Cal destacar que el passat divendres el Mercat Central ja va acollir la demostració de cuina del romesco de pop.
El president de l’empresa pública de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que “els mercats municipals no només són prescriptors dels productes de temporada i proximitat, sinó també del receptari popular i tradicional de la nostra cuina”. El preu de cada activitat és de 10 € més despeses de gestió.