25. Abril 2024

EL CLUB TENNIS TARRAGONA PERD LA MÀXIMA CATEGORIA ESTATAL

El Club Tennis Tarragona no va poder superar l’eliminatòria de descens directe, jugada en el marc del Campionat d’Espanya Mapfre, on jugaven els millors clubs de Tennis de l’Estat. Els tarragonins van caure contra el Cercle Sabadellès 1856 per un ajustat resultat de 3-4, on el darrer punt es va decidir en el super tie-break final.

cttEl CTT, que enguany organitzava la competició en les seves pistes, va perdre en la ronda de quarts de final contra el cap de sèrie, eñ RCT Barcelona, per 4-1. Ja en la ronda per evitar el descens, els tarragonins van caure en seminfinals contra el Reial Club de Polo de Barcelona, també per 4-1. Ja a la final per evitar el descens directe, el Cercle Sabadellès es va imposar al CTT.

El campió d’Espanya ha estat el RCT Barcelona, que va vèncer en la final al CT València per un 4-1. Els barcelonins es proclamen d’aquesta manera campions d’Espanya Absolut per 3a vegada consecutiva.