El Consell d’Experts de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, ha anunciat l’adhesió dels sis restaurants de la demarcació de Tarragona guardonats amb la distinció Sol Repsol. Fins al moment formaven part del Consell d’Experts els 5 restaurants amb Estrella Michelin, però l’AEHT ha volgut, atorgar també protagonisme als establiments guardonats amb la distinció Sol Repsol.
Els dos nous membres que s’han adherit al Consell d’Experts són Ana Ruiz del Restaurant AQ i Joan Gómez del Restaurant Miramar. Joan Bosch de Can Bosch, Diego Campos d’El Rincón de Diego, Jeroni Castell de Les Moles i Fran Lopez del Villa Retiro ja formaven part del Consell, però que avui també han estat presents en l’acte.
“Avui és un dia molt especial perquè ampliem el consell incorporant 2 nous Sols Repsol”, ha comentat Francesc Pintado, president de l’AEHT, agraint a Repsol l’aposta per la gastronomia de qualitat al territori. Josep Bertran, responsable de comunicació de Repsol a Tarragona i Francesc Pintado, han fet entrega de la ja mítica jaqueta de cuina de l’AEHT a l’Ana i el Joan, com a mostra de benvinguda.
“l’AEHT amb la complicitat de Repsol, ha volgut seguir ampliant i enfortint el Consell d’Experts amb la incorporació de dos restaurants de referència que representen i reforcen la qualitat del sector a la província” ha destacat Pintado. Ana Ruiz i Joan Gómez han agraït a Repsol i l’AEHT la confiança dipositada en el seu establiment i el reconeixement que atorguen a la seva feina.