19. Abril 2024

EL CBT DIU ADÉU A LA LEB PLATA AMB UNA DERROTA

Els blaus s’acomiaden de la temporada a la pista del Lucentum Alacant (78-63)

El Club Bàsquet Tarragona no va poder acomiadar la LEB Plata amb una victòria, i va caure en el darrr partit de lliga al camp del HLA Lucentum, que tampoc es jugava res i només esperva saber el rival dels play-off d’ascens a la Adecco Oro. Els blaus tanquen així una temporada per oblidar, dominada per la irregularitat.

CBT lucentumEls locals començaven forts, amb un primer avantatge de 7-2. El CBT va necessitar cinc minuts per entonar-se, i de la mà d’un inspirat David Fernández i d’un triple de Chuso els blaus igualaven l’encontre a 13 punts. A partir d’aquí, els homes de Berni Álvarez van començar a anar cap amunt. Orion, des del perímetre, va portar als seus fins al 19 – 23 amb què ha acabat el primer quart.

En els següents 10 minuts el CBT seguia dominant el marcador gràcies, en part, a l’encert d’Orion de cara a cistella. Però els alacantins reaccionaven a base de triples per capgirar el marcador i portar-lo de nou al seu favor. L’intercanvi de cistelles però es tornava constant i cap dels dos equips aconseguia retenir l’avantatge en l’electrònic. Lucentum va emportar-se el segon quart per 39 – 38, però sense mostrar-se superior als del Serrallo.

El descans no va sentar bé a cap dels dos equips, que començaven el tercer quart sense anotar. El CBT va necessitar més de quatre minuts per veure cistella, però Lucentum no aconseguia obrir una escletxa i només estava dos punts per sobre (43 – 41).En el darrer tram d’aquest quart és quan la balança començava a caure del costat local. Lucentum apretava des de la primera línia, i aconseguia una renda de +14 a poc més de dos minuts per acabar el quart. Els alacantins van aconseguir desconnectar els de Berni i jugaven a plaer. Al final de quart s’hi arribava amb 61 – 42 al marcador.

Els darrers deu minuts, amb el partit  gairebé sentenciat, es van fer molt llargs pel CBT. Tot i així, els de Berni seguien lluitant cada minut i disputant cada pilota però ara sí, els costava molt trobar encert en les seves jugades. Amb la botzina final, el marcador va reflexar un 78-63, resultat amb el que el CBT tanca la temporada