24. Abril 2024

EL CBT COMENÇA L’ANY AMB DERROTA AL SERRALLO DAVANT EL ZORNOTZA

Els blaus perden el primer partit de l’any (69-79) i encadenen la tercera derrota seguida

cbtEl Club Bàsquet Tarragona no ha pugut superar al Zornotza Saskibaloi Talde i ha caigut derrotat al Serrallo  en el primer partit de l’any. Ja en el primer quart, els vascos han començat amb un contundent parcial de 0-7. El primer temps mort de Berni Álvare ha donat pas a la reacció tarragonina, que s’ha recuperat per tancar el  primer quart amb un lleuger abvantatge sobre els vitorians (20-17).
Un altre bon inici del segon quart del Zornortza els ha permès prendre la iniciativa al marcador durant els primers cinc minuts. Els blaus, amb un bon Nil Zapata al segon quart, han igualat a 26 i a partir d’aquí han prés la iniciativa en el marcador fins al descans (39-37).

A la represa, els vascos tornaven a cuallar un molt bon inici de quart, i un parcial de 2-11 deixava als tarragonins set punts per darrera al marcador. Malgrat retallar distàncies i posar-se a 4 punts, el Zornotza s’ha tornat a anar en el marcador, establint una màxima de 9 punts que s’ha mantingut estable durant els últims 5 minuts del tercer quart.
En el darrer quart, els homes de Bernii Álvarez han jugat mb més cor que cap, A l’equador de darrer temps, els visitants mantenien una avantatge de 10 punts, que amb la desesperació blava ha anat ampliant amb el pas dels minuts. El CBT, en el final de partit, no ha pogut més que mirar de reduri la diferència i deixar el marcador final en 69-79.

Amb aquesta tercera derrota seguida, els blaus queden avantpenúltims amb 5 victòries, marcant la zona de descens, i amb un partit dde marge sobre aquesta. En el proper matx, els CBT es desplaçarà fins a Azpeitia, on jugarà a la pista del Sammic ISB.