25. Abril 2024

EL CB MORELL CAU PER LA MÍNIMA CONTRA EL ST. FRUITÓS

El sènior femení perd a casa contra un rival directe a la zona mitja de la taula (50-52)

El femení del Club Bàsquet Morell no va poder capgirar la dinàmica negativa i va tornar a perdre, aquesta vegada contra un rival molt proper a la taula classificatòria, el ASFE Sant Fruitós.

CB MorellLes locals van sortir imprecises a la pista, i mostraven inseguretat en les seves accions. Les rotacions de jugadores no feien canviar el guió i continuaven les pilotes perdudes, els tirs lliures fallats i les excessives complicacions en atac. Malgrat les errades locals, el Sant Fruitós no aconseguia marxar de més de cinc punts, amb marcadors de 10-14 al final del primer quart i 23-27 al descans.

A  la represa, les morellenques van quallar un bon tercer quart, amb el que van poder capgirar el marcador i afrontar el darrer quart amb dos punts d’avantatge (39-37). Peròl luny de aconseguir l’asserenor necessària per jugar el quart final, es van cometre errades en els ultims tirs des de posicions còmodes i el St. Fruitós aprofitava el regal posant-se al davant altre cop per 5 punts. De res va servir el triple local sobre la botzina (50-52).