24. Abril 2024

EL BEACH VOLLEY TOUR DE CALAFELL ES CONSOLIDA COM UN TORNEIG DE REFERÈNCIA A LA COSTA DAURADA

Més de 200 jugadors, repartits en 44 equips, han pres part aquest passat cap de setmana en el torneig de vòlei-platja Beach Volley Tour de Calafell, organitzat per KDM Events amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell.

La competició, completament amateur, s’ha dividit en tres fases. Dissabte al matí es va disputar la fase de classificació, que determinava el nivell dels equips per dividir-los en tres grups: or, plata i bronze. A la tarda, va començar la fase de grups a les tres categories. Ja diumenge, després de passar la nit al Pavelló de Calafell, els jugadors van jugar la fase final, on es va decidir els primers classificats de cBeach Volley Tour Calafellada una de les categories.

En la categoria de bronze la prova se la va emportar Rayo Malayo en guanyar a Minabo de Kiev per 2 sets a 1 (21-14, 12-21, 21-10). A la categoria de plata, l’equip Juego de Conos van ser els vencedors en imposar-se per 2 sets a 1 a Hello Kitty Team (15-21, 21-17, 21-17). Finalment la categoria d’or se la va emportar Monster University  per        2 a 1 (21-17, 11-21,9-21) davant d’Esfliurlia, esdevenint campió general   del Torneig Beach Volley Tour.