25. Abril 2024

Desastre total del Nàstic a San Fernando (2-0)

El Nàstic de Tarragona torna a caure fora de casa i continua sense marcar en una primera part. En aquest cas, la derrota ha estat davant el San Fernando, equip que encarava la jornada en descens havent perdut 1 a 0 contra l’Albacete. Els granes, per la seva part, arribaven al matx havent empatat sense gols a casa del cuer, el Sevilla Atlético. El resultat final d’aquest enfrontament ha estat de 2 a 0 favorable al conjunt gadità, en uns 90 minuts en què tot li ha sortit malament a l’equip entrenat per Raül Agné.

(Font: @NASTICTARRAGONA)

La primera part començava amb un Nàstic segur en defensa i ràpid i perillós al contraatac. De fet, aquest semblava ser el plantejament d’ Agné per intentar endur-se els primers 3 punts lluny de Tarragona. El San Fernando, per la seva part, practicava un joc molt vertical que a poc a poc aniria erosionant la seguretat dels visitants en la parcel·la defensiva. Amb aquest panorama, els granes comptarien amb una doble ocasió claríssima per avançar-se al minut 5. En un contraatac magistral, Robert Simón la posava perfecta a l’espai perquè Carbia rematés davant el porter rival, Perales, qui desviava l’esfèric cap a Pablo Fernández. L’asturià xutava fort a mitjana altura, però la defensa aconseguia treure l’intent sota pals.

La resta d’oportunitats serien pels locals. Primer Dopico al 13′, amb un xut tovet; i després amb una passada de la mort que aturava Manu Garcia en dos temps. Al quasi termini de la primera meitat arribaria el pitjor escenari pel Nàstic: Dopico aprofitava un rebot per fer l’1 a 0 a favor del San Fernando. Amb aquest resultat s’abordava el descans d’un partit molt igualat, però que s’havia posat força en contra dels granes en un moment clau.

La segona meitat començava de forma desastrosa. Ja al minut 47, Manu Garcia desviava un xut potentíssim des de la frontal. Agné feia un canvi desesperat posant a Pol Ballesteros al camp en substitució de Ribelles. Aposta clara per les pilotades llargues al contraatac. No serviria de res, ja que al 48′ el San Fernando faria el segon amb un cop de cap de Biabiany. El partit, lluny de trencar-se, es va tornar en un còctel d’interrupcions i pèrdues de temps. Es podia percebre la frustració dels de Raül Agné, els quals se n’anirien de terres andaluses amb només 1 punt de 6 contra dos equips en descens.

Per a més inri, Manu Garcia era expulsat al minut 67 per una falta obligada quan Biabiany es tornava a quedar sol davant la porteria. Els visitants es llançaven a l’atac sense èxit, mentre els locals perdonaven el 3 a 0 amb una passada de la mort desaprofitada. Finalment, derrota total del Nàstic a San Fernando en un partit d’aquells en què tot surt malament.

(Font: @Primera_RFEF)

A l’espera d’altres resultats, el San Fernando es desfà del descens. El conjunt gadità intentarà tornar a sumar de 3 diumenge vinent a la Nova Creu Alta. Pel que fa al Gimnàstic, desaprofita una nova derrota del líder i cau fins a la setena posició. La pròxima jornada torna al Nou Estadi per continuar la ratxa de victòries a casa davant l’UCAM Murcia.