29. Març 2024

Derrota del Pre-Infantil del CBT Tarragona

El Pre-nfantil masculí del CBT Tarragona i el Salle Ploms Reus s’han enfrontat aquesta tarda al pavelló del Serrallo a Tarragona. Gerard Rodríguez ha estat l’àrbitre principal del partit.

Els primers cinc minuts han començat amb un joc molt ràpid que beneficiava clarament als visitants. Primer parcial de 8 a 13. Els següents cinc minuts els locals han millorat en defensa i han estat més encertats finalitzant amb un 18 a 15.

Els de Reus han sortit més forts i un amb un jugador núm. 30 molt encertat es col·loquen a 24 a 27. Els de Reus van han començat imprimint més velocitat i els locals van haver d’anar remuntant. Al final del primer temps 36 a 39.
Els de Reus es distancien en el marcador i van seguint jugant. Parcial de 43 a 53.

Finalitza el tercer quart amb un 46 a 59 on ja es nota el cansament i són més presents les impressions en el joc. El partit continua i el següent parcial és de 54 a 68 per a un equip visitant molt més físic. El partit no ha canviat massa i els visitants han guanyat per un 64 a 81 final.