David Ciurana, escollit per la demarcació de Tarragona, és el guanyador d’aquesta edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, una espècie de ‘masterchef’ per als estudiants de cuina de Catalunya. Ciurana, alumne de la BCN School of Tourism, Hospitality and Gastronomy (CETT), s’ha coronat com a campió en la final duta a terme a les Borges Blanques.
D’altra banda, Raquel Fernández, de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, ha estat la guanyadora en la nova categoria que premia al millor responsable de sala. Angie Puget, de l’Escola El Repartidor (Fundació El Llindar), també ha rebut el guardó acreditatiu del Premi Social.
Els quinze finalistes (vuit de cuina i set de sala) han demostrat els seus coneixements en un *showcooking* en directe amb un jurat de luxe, abanderat pels germans Torres, amb presència de quatre Estrellas Michelín, xefs recomanats a la Guía Michelín i nombrosos Sols Repsol.