24. Abril 2024

Costa Brava-Nàstic (1-0): La poca efectivitat condemna a un frustrant Nàstic

Nova derrota a domicili del Gimnàstic de Tarragona, aquesta vegada contra el Costa Brava, antic Llagostera, per 1 gol a 0. El partit torna a evidenciar la clara manca de punteria dels de Raül Agné, els quals continuen registrant dades molt pobres lluny del Nou Estadi. El duel ha estat marcat per un penal a favor dels locals i una expulsió en contra. Aquesta darrera ha permès al conjunt tarragoní dominar gairebé tot l’enfrontament.

(@NASTICTARRAGONA)

La primera part presentava un Nàstic amb ganes de crear perill, pressionant amunt i provant d’avançar-se en el marcador. El Costa Brava, per la seva part, intentava posar en problemes a la defensa grana mitjançant jugades verticals. El primer a colpejar seria Albarrán a través d’un xut de falta directa que el porter desviava a córner. Al 15′, Pablo tornava a alertar als locals amb un cop de cap que sortia fora. Un minut després, Joan Oriol duia a terme una gran jugada individual dins l’àrea per rematar fort a baix. Novament, el porter intervenia per negar-li el gol al conjunt tarragoní.

3 minuts més tard, tot es torçava amb un penal en contra del Nàstic arran d’una caiguda en un possible remat. Gonzi aturava el llançament, però el rebot li era favorable a Boris, qui acabava posant l’1 a 0 en el marcador. A partir d’aquí, el matx seria un monòleg dels de Raül Agné. Abans d’arribar al descans, Robert Simón estavellava l’esfèric al pal una volea dins l’àrea. Tocava tornar a remar si el Nàstic volia treure’s del damunt la mala ratxa com a visitant.

Encara quedaven uns altres 45 minuts per revertir la situació. Els visitants eren amos i senyors de la possessió i del perill, malgrat que la manca de punteria serien claus. Els primers a intentar empatar serien Joan Oriol i Buyla amb dues oportunitats llunyanes. També ho provaria Carbia amb un remat molt forçat que novament sortia desviat. Al 70′, Bonilla feia saltar als aficionats granes desplaçats a Palamós amb un xut potent a baixa que tampoc trobava porteria. No acabaven de sortir les coses, malgrat tenir tot de cara per -com a mínim- tornar a Tarragona amb 1 punt més. Més encara quan el rival es quedava amb un home menys per doble groga a Royo, qui es desfia de Carbia amb un cop de colze. A 10 minuts pel final i amb un Costa Brava confinat dins la seva àrea, Aythami desaprofitava una bona passada enrere enviant l’esfèric fora.

(@Primera_RFEF)

Creixia la desesperació entre els jugadors del Nàstic, mentre que la frustració conqueria l’estat d’ànim dels aficionats granes, els quals veien com es tornava a perdre una oportunitat per guanyar fora de casa. Una sensació encara més gran tenint en compte la rivalitat que uneix des de fa anys els dos clubs. La més clara arribaria al 86 amb un xut potent d’Albarrán a boca de canó que aturava el porter per la direcció centrada del remat. Ni tan sols els 7 minuts d’afegit podrien evitar que el Nàstic sortís de Palamós amb algun punt a la butxaca.

Finalment, nova derrota com a visitant del conjunt de Tarragona, el qual segueix sense guanyar lluny del Nou Estadi, havent marcat tan sols 2 gols fora del seu feu. A l’espera d’altres resultats, el Costa Brava se situa 18è amb 13 punts, mentre que el Gimnàstic es troba a la 12a posició amb 23 punts. La jornada vinent, la primera de l’any, serà contra l’Albacete a casa.