19. Abril 2024

Cornellà-Nàstic (1-0): L’equip no està a l’altura i la marea grana esclata contra Agné

El Nàstic de Tarragona torna a caure per segona jornada consecutiva, aquesta vegada contra la UE Cornellà a un RCDE Stadium envaït per la marea grana. El conjunt tarragoní s’ha vist llastrat per les errades defensives i una segona part irrellevant per part dels de Raül Agné, que pràcticament no han posat en perill la porteria rival. Els més de 900 aficionats del Nàstic han esclatat contra el seu tècnic i han acabat demanant la seva destitució.

A la primera part, els granes controlaven la possessió sense crear gaire perill. Les pitjors notícies arribarien al minut 21. Francesc Fullana, l’ex del Nàstic, marcaria l’únic gol del duel a través d’una jugada a pilota aturada que faria dubtar Manu García. La centrada s’acabava enverinant i es colava fins al fons de la xarxa. L’equip tarragoní reaccionaria amb un parell d’ocasions perilloses que aturaria el porter local. El Cornellà, lluny de tancar-se a la seva àrea, comptaria amb u contra u que salvaria Manu García.

Amb aquest panorama s’arribava al temps de descans. El segon temps seria desesperant per a la marea grana desplaçada a l’RCDE Stadium. El Nàstic no va crear cap oportunitat clara d’igualar el marcador en més de 45 minuts. La paciència dels aficionats granes ha esclatat quan, a uns cinc minuts pel final, el Cornellà estavellava l’esfèric al travesser. Gran part dels nastiquers, farts, han començat a cantar “Agné vete ya“.

Finalment, derrota del Gimnàstic de Tarragona que cau fins a la desena posició amb pràcticament tota la jornada per disputar-se. A l’espera de la resta de resultats, els granes estan a 9 punts del líder, a 2 del play-off i a 5 del descens. Depenent del desenllaç de la resta de partits, potser caldrà començar a mirar cap avall en comptes de cap amunt.