25. Abril 2024

EL CLUB BÀSQUET TARRAGONA GUANYA A CIUDAD REAL I TRENCA LA RATXA

E-l CBT s’imposa al Seguros Solís Alcázar Basquet (68-73) i aagafa aire a la zona baixa

El Club Bàsquet Tarragona ha tornat al camí de les victòries després de sis jornades consecutives acumulant derrotes, que havia apropat perillosament als homes de Berni Álvarez al descens. Aquesta vegada, els últims minuts han sigut favorables als tarragonins, per aconseguir la segona victòria com a visitants (68-73)

alcazar club bàsquet tarragonaEls blaus començaven el primer quart amb intensitat, especialment en defensa. També els locals, que van impedir que es veiessin molts punts fins als darrers minuts del quart. Dani Martinez, amb 9 punts en el primer periode, va col·locar el 13-19 a dos minuts per finalitzar el quart. L’Alcázar va aprofitar els darrers instants del primer temps per posar l’empat a 21 al marcador.

Al segon quart es va veure la mateixxa dinàmica durant tot el quart. Els tarragonins agafaven avantatge superior a 5 punts, i acte seguit l’Alcazar retallava la diferència. En els darrers minuts del quart, el CBT tornava a marxar-se de 8 punts, diferència que finalment quedaven 5 punts al descans (34-39).

La repesa va afavorir als homes de Berni Álvarez, que van portar la diferència als deu punts amb dos triples consecutius només començar. Novament, l”Alcázar anava retallant la distancia poc a poc, fins a col·locar-se a un sol punt dels tarragonins. Als instants finals del quart, el CBT aconseguia augmentar la diferència als 4 punts (47-51)

La igualtat i els nervis van dominar el darrer quart. Tots dos equips van mantenir la diferència, que era de tres punts en els darrers quartre minuts de partit (59-62). Els de Ciudad Ral es posaven a només un punts en els moments finals. Amb la possessió pels blaus, i jugant amb cap, el CBT s’ha acabat emportant una treballada victòria. (68-73).

Aquesta victòria deixa als homes de Berni Álvarez en catorzena posició amb sis victòries, una més que el Albacete i el Zamorano i fora del descens.