19. Abril 2024

EL CBT DÓNA LA CARA A GALÍCIA, PERÒ NO POT CONTRA EL CAMBADOS

Els blaus aguanten fins al final, però acaben caient contra l’equip més en forma de la lliga (98-87)

El Club Bàsquet Tarragona, després de la victòria de la passada jornada, visitava la pista de l’equip més en forma de la LEB Plata, el Cambados Ciudad Europea do Viño. El CBT, tot i donar la cara fins al final no va poder evitar la novena victòria consecutiva dels gallegs.

CBT CambadosEls blaus van començar el partit jugant de tú a tú contra els locals. Els tarragonins van aconseguir una petita renda a falta de pocs minuts pel final del primer quart (14-17), però llavors el Cambados va reaccionar fent un parcial de 12-3 per anar-se’n en el marcador (26-20).

Al segon quart va començar a funcionar a la perfecció la maquinària groga de l’equip gallec. Ritme alt, atacs curts, tir exterior, rebot ofensiu. Tot funcionava a la perfecció pels locals que van aconseguir portat el partit fins un preocupant 47-29. La tònica va seguir igual fins al descans, i els equips van marxar als vestidors amb un marge considerable en favor dels gallecs (57-38).

Res va canviar durant els primer minuts del tercer quart, e Xuven Cambados fent cistelles fàcils, i el CBT patint per anotar en cada atac. Cinc punts consecutius del CBT van deixar un (74-61), però els locals no es van deixar sorprendre, i van recuperar part del terreny perdut, arribant-se al final del tercer quart amb 80-63.

El CBT va sortir a donar-ho tot al darrer quart.  Poc a poc, van anar retallant diferències, mentre que els locals ja no tenien tanta facilitat per anotar. Els primers sis minuts van deixar un parcial de 8-16, i el marcador es posava 82-77. El públic local començava a pressionar perquè no veia la victòria tant a la mà. Als darrers tres minuts s’entrava amb un 89-81, i Salim Gloid, amb 4 punts consecutius, posava al CBT a tocar de la remuntada. Però els locals no es van deixar sorprendre i gràcies a un parcial de 9-2 en els darrer minut i mig, van tancar el partit amb un clar 98-87.

Aquesta derrota deixa al CBT en 13ª posició amb 8 victòries i 18 derrotes. Com a fet destacat, el tarragoní Dani Martínez va ser nomenat MVP del partit amb 28 punts.